deerhunter: halcyon digest

Toivuttuani eilisen loistavasta Wolf Parade-keikasta on hyvä himmailla hieman leppoisamman musiikin parissa. Siispä soimaan pitkään odotettu uutukainen Deerhunterilta, Halcyon Digest.

Voin vain todeta, että hyvää kannatti odottaa. Deerhunterin uusin ei jätä kylmäksi, vaan ylittää selvästi korkealle asetetut odotuksetkin. Kokonaisuus on mainio, vaikutteita on ammennettu melko laajalta skaalalta ja levy on täydellisen monipuolinen. Levyltä nousee vähintään yksi kappale omalle vuoden parhaat biisit –listalle: levyn toiseksi pisin biisi, Desire Lines, joka kohoaa ja kasvaa oikein upeasti loppua kohden. Muita henkilökohtaisia suosikkeja tällä hetkellä ovat Helicopter ja Coronado, mutta olen varma siitä, että muutkin laulut pääsevät oikeuksiinsa ennemmin tai myöhemmin.

Levy on kuunneltavissa kokonaisuudessaan täällä ja noudettavissa täältä.

Kommentoi