kosto elää

Hah! Koska Inke osti äskettäin lähes samanlaisen duffelin kuin minä viime vuonna, minä ostin vuorostani melkein identtisen untuvaparkan kuin Inke viime vuonna. Take that!

Acnen Matteo-takki löytyi Beamista ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Malli on hieman pelkistetympi kuin viime vuoden vastaavahko Abisko, ja tämä täydentää jo omistamani duffelin jättämät lämpöaukot täydellisesti. Pintakäsittely varmistaa vedenkestävyyden ja untuvavuori lämmön. Tämä lisäksi täytyy kehua toimivaa tuotesuunnittelua. Tämä takki on nimittäin ensimmäinen omistamani todella toimiva 2-in-1-ratkaisu. Takin vuori on irroitettavissa ja ilman sitä jäljelle jää erittäin tyylipuhdas parka eikä mikään semi-löysä römpsy, niin kuin monessa muussa vastaavassa. Mahtavaa, sanon minä.

Talvi ei pelota, paitsi ehkä sen osalta että näytämme jo hivenen naurettavilta näissä vaihtoehtoisissa matchaavissa tuulipuvuissamme. Kaupungilla teitä kävelee siis vastaan säistä riippuen joko kaksi ranskatarta ranskalaishenkistä ratkaisua tai Michelin-miehen sukulaista. Törmäillään.

Kommentoi

  1. Varm och skön:-))

  2. Hieno takki! :)
    Ja kylä minä mieluummin teidän näköisiänne pariskuntia katson kuin niitä tuulipuvullisia…kaikki kunnia heillekin tosin.

  3. Haha! Ootte ihania ja parhaita!

    Muks.