saharan gazelle boy: strange teen heart

Yhtenä hetkenä saatat seistä tuulisessa kadunkulmassa yksinäisenä ja kylmissäsi. Vettä tulee taivaan täydeltä ja tuntuu siltä, että mikään ei mene suunnitelmien mukaisesti. Sitten, kymmenen tai viisitoista minuuttia myöhemmin kaikki on toisin. Syysaurinko lämmittää niin kropan kuin sielun ja yhtäkkiä vieressäsi seisookin jo uusi paras ystävä.

Moisia lämpimiä tuntemuksia aiheuttaa myös yllättämään pääsevä uusi musiikki, tämän päivän pelasti Saharan Gazelle Boy. Levy on saatavilla iTunesista lokakuussa, itse aion kuitenkin haastaa Stupidon arvon herrat metsästämään minulle ihka oikean levyn maailmalta, kansineen kaikkineen. Lokakuuta odotellessa voitte kuitenkin klik-klik-klikata alla olevaa soitinta ja kuunnella neljän raidan verran mainiota syysmusiikkia.

Kommentoi