sanoista tekoihin

Heh, saatuani vuodatukseni loppuun tiesin välittömästi, miten tässä tulee käymään. Eikä harmita – takki on vielä hienompi livenä, jos mahdollista! Se tuli ennätysnopeasti parissa päivässä, jättimäisessä pahvilaatikossa ja valkoiseen, muoviseen bodybagiin käärittynä. Tai pukupussi se kai oli, mutta yhdennäköisyys oli huomattava.

Sisältö ei onneksi muistuttanut ruumispussia. Ihana, vakosamettia raitapinnallaan muistuttava villainen kangas, söötti mutta tarpeeksi klassinen puna-kelta-sininen ruutuvuori, massiiviset muovi-luiset duffelinapit ja mustat, jämerät nahkalenkit niiden pareina. Silkkaa täydellisyyttä! Duffelinappien alta paljastuu vielä piilonappilistallinen tavallisia nappeja myöhästyttämässä aamukankeaa Inkeä raitiovaunusta estämässä tuulta tunkeutumasta sisään duffelinappien suurehkoista rakosista.

Säätoive seuraavan viiden kuukauden ajalle, alkaen marraskuun ensimmäisestä: kuivaa pikkupakkasta, n. 10-15 astetta. Ei räntää, loskaa, muhjua. Ei poikittaista sadetta, ei absoluuttisen nollapisteen lähentelyä kuten viime vuonna. Tai no – poikkeavat sääolosuhteet sallittakoon ehkä muutamana päivänä, ettei toppatakkini suutu.

Silkkaa juhlaa! Olen onnentyttö! Koska tätä saa käyttää ensimmäisen kerran! Joko, joko, joko!

Kommentoi

 1. No onhan se hieno! (ja kiitos kauhean päivän pelastaneista nauruista… spock-tervehdys :D ) Jaan säätoiveet perjantaista alkaen kun saan oman ihanuuteni itselleni… ja sen onnentunteen on parempi kestää pitkään kun koko loppuvuonna ei taas tarvitsekaan ostaa mitään. Paitsi maiharit.

 2. Ai miten älyttömän hieno! Sitä tulee niin onnelliseksi kun saa jotain joka osuu omaan tyyliin aivan täydellisesti. Vallankin kun tietää että sitä tulee käyttämään suurella innolla pitkän aikaa eteenpäinkin. :)

 3. Oi ihana ihana takki! Missä muuten käyt kampaajalla? Myös sun hiukset on ihanat. :)

 4. Malia, no nii-ii-iin! Olen ollut duffelityttö varmaan lapsesta saakka – jos minulla ei ollut duffelia pienenä, olen varma että äitini olisi minut halunnut sellaiseen pukea. Edellisen duffelini käytin puhki, luovuin siitä juuri äsken kyynel silmäkulmassain.. Siitä ei oikeasti jäänyt jäljelle mitään, mistä kukaan enää pääsisi iloitsemaan. Mutta noh, nyt alan hommiin ja kulutan tämänkin duffelin kasaksi lankaa ja nöyhtää. Toivottavasti minulta kuluu projektiin AINAKIN viisi vuotta… Rakastan! Eikä haittaa yhtään, että tulee talvi!

  Nana, kiitos, oon riemuissain! Tukkaani on saksinut jo vuosia Anna, joka vaikuttaa nykyään kampaamo Headmadessa. Menkää sinne, mutta jättäkää pliis vielä mullekin jokunen vapaa aika kalenteriin :)

 5. Hän ON täydellinen!

  Oon niin iloinen sun puolesta! Ja noi kuvat, ilmeet ja tervehdys ovat huippuja!

 6. on se täydellinen. loisto-ostos! peuk peuk.

 7. Hieno on! :)

 8. Ihana takki! Minkä kokoinen se on ; millaiset koot tuolla firmalla ylipäätään on? Uskaltaisinkohan minäkin…

 9. Hopsan, mä olen unohtanut vastata täällä kommentteihin! Pahoitteluni!

  Kiitos Vimps, stellagee ja h, täällä odottelen jo kärsimättömänä viileämpiä kelejä.. Kaikkea sitä :D

  pikoskin, tilasin tästä luottavaisin mielin S-koon ja se oli minulle sopiva. A.P.C.:llä koot pitävät mielestäni hyvin paikkaansa, olen tainnut heiltä kaiken aina hankkia koossa S/36 ja ne ovat olleet kaikki sopivia. Leikkaukset ovat heillä hieman väljiä ja ”laatikkomaisia”, mitään imukireitä pintaa hiveleviä tekeleitä eivät nämä vaatteet kyllä ole. Eli ei välttämättä tarvitse tilata kokoa isompaa, jos tykkää väljemmästä istuvuudesta!

 10. […] Duffelini neitsytmatkaa vielä odottelen. Mutta kertokaapas, miksi ihmeessä omani alahelma hivuttautuu alareiden puolelle, kun mallin päällä sama takki peittää hädintuskin pepun? En tiedä, jotain tällaisia kummia asioita on tapahtunut viime aikoina muutenkin. Kesäksi sovittamatta ostamani maksimittainen hame olikin minun päälläni tuubimekko – ja silti maksimittainen. Eilen sain sitten aivan ihanat farkut, joiden lahkeet olivat minulle kerrankin valmiiksi oikean mittaiset, ilman ompelijakäyntejä. Riemuitsin.. Mutta pienen takaiskun iloni sai, kun sain farkkuihin kiinnitetystä tuoteselosteesta tietooni, että näissä on kuulemma vajaamittainen, nilkat paljastava lahkeenpituus. Jalkani ovat varmaan kutistuneet pesussa, mitäs lotraan liian kuumassa suihkussa. […]

 11. […] A.P.C. -duffelitakki. Iloa, tyyliä ja istuvuutta vuosiksi eteenpäin. Tähän pukeutuminen ilahduttaa joka aamu, edelleen. […]