i heart fishing

Norjalainen kalastajaneule on täydellinen klassikko, mutta näin perjantain kunniaksi nostaisin kuitenkin maljan heidän eteläiselle naapurilleen Tanskalle sekä heikäläisten aikaansaamalle vaatemerkille, Norse Projectsille. Norse Projects aloitti vaatekauppana Kööpenhaminassa, liikkeen omistajat ryhtyivät vaattureiksi viime vuonna – ja hyvä niin. Vuoden harjoittelun jälkeen he ovat onnistuneet luomaan oikein hienon oman mallistonsa sekä lisäksi vielä päässeet tekemään takkeja yhteistyössä englantilaisen kaupan Oi Polloin kanssa sekä laukkuja Ally Capellinon kanssa. Ehdottomasti hörpyn paikka!

Toinen hörppy lähtee tosiaan näiden tanskalaisten tulkinnalle norskien klassikkoneuleesta. Paidassa näkyvät sydämet freesaavat klassikon hauskaksi.

Norse Projects Kopingavig Knit, 189€, norsestore.com

Kommentoi

  1. Niin ikään tanskalainen S.N.S Herning tekee hyvin samanlaisia vaatteita. Se on kuitenkin perustettu jo 1931.

  2. Juu, merkki on tuttu ja omistankin jo heiltä yhden neuleen. Mitään ihan vastaavaa en kuitenkaan ole heiltä löytänyt, ainakaan tuoreimpien mallistojen joukosta. Tekevät mielestäni vielä hieman perinteisempää juttua.