punahilkka

Eksyin New York -ikävissäni myös Steven Alanin sivuille fiilistelemään tuota ihanaa vaateliikeketjua, jonka liikkeissä piipahtelimme kevään matkallamme hipelöimään vaatteita useampaan otteeseen. Juhuu, miten kaunista: simppeliä, selkeää, rentoa, huoliteltua, ajatonta. Niin, ja miesten kauluspaitoja myös naisille! Näitä etsin aina, useimmiten tuloksetta.

Iskin silmäni tuohon punahilkkaviittaan – liekö ihme, kun poden palavaa duffelihimoa ja olen äkisti ihastunut tummanpunaiseen. Vaarana moisen kanssa – myös näissä mielikuvitusleikeissä – on kokonaisuuden kaatuminen överisöpöilyn suuntaan – pienennettyjä poikien vaatteita viitan seuraksi, siis.

Duffeliviitta Fidelity Sportswear Short Cape, $178
Neuletakki Fall Calliemae Sweater SA Exclusive, $298
Kauluspaita Steven Alan Fall Mauri Shirt SA Exclusive, $158
Shortsit Steven Alan Fall Ashbury short, $188
Kengät Bass Sade Lace Up Boot, $75
Laukku Ally Capellino Canvas Messenger, $280
kaikki
stevenalan.com

(Muuten, mitä New Yorkiin tulee: jos et ole käynyt siellä, älä mene. Kaupunki ja koko samperin elämys jättää sellaiset vieroitusoireet, että minkäänlaista helpotusta olotilaan ei ole tullut neljässä kuukaudessakaan. Tokihan matkoilla on aina mukavaa, mutta minnekään en ole koskaan kaivannut yhtä palavasti takaisin kuin New Yorkiin. Ainahan sitä lähtiessään suunnittelee että ”tänne tullaan vielä uudestaankin”, täällä kytätään lentotarjouksia ja suunnitellaan ensi kesän lomia ihan päivittäin. Kohteen varmaan jo arvaattekin.)

Kommentoi

 1. Mitähän matskua toi viitta on, onko ihan villakangasta? Aika ihana. Samoin kyl shortsit.. Ja ja ja. Oikeestaan kaikki. God damn it :)

 2. jos hankit tuon viitan, lupaan punoa sulle omin käsin pienen vasun metsäpolulle – sellaisen, mihin mahtuu joku järeämpi ase ison pahan suden varalta…

  mutta nykiin, kyllä, päästävä taas, päästävä aina. ei sille mitään voi.

 3. Ah ja voi tuota punahilkan duffelia! Hankin viime vuonna tummaa vihreää olevan duffelin, mutta kylläpä on tuokin houkutta.

  New Yorkista en edes aloita. Vuosi sitten käväisin kahden viikon reissulla ja kaipaan takaisin jatkuvasti. Ihan koko ajan. Koskaan ennen en ollut Yhdysvaltoihin hinkunut, mutta sinne voisin vaikka muuttaa. Heti.

 4. Ja taas niin ihania! _Onneksi_ se takki on tilattu ettei tarvitse haikailla minkään viitan perään vaikka ne niin hienoja muiden päällä ja kuvissa ovatkin… Mutta taidan tämän kuvan inspiroimana ottaa heti esille harmaan valkoisilla kauluksilla ja hihansuilla varustetun kauluspaitani… Mistähän saisi tuollaiset shortsit paidan ja mustien sukkisten seuraksi…

 5. Tähän ikään mennessä en ole kärsinyt duffelikuumeesta, mutta tuo duffeli-nappinen viitta on aivan mahtava! Mulle kans! Tykkään punaisesta, ja punaisia vaatekappaleita ja asusteita löytyy omasta takaa, en vaan ole kovin paljon niitä viimeisten kahden vuoden aikana käyttänyt. Mutta tuo viitta… sitä kyllä käyttäisin! Heti!

  Voiko noilta tilata netitse? Pohdin pää kuumana, vaikka omistan takkeja varmaan tusinalle… mutta kun mulla on sellanen juttu takkeihin. Mä löydän niitä, ja ne löytää mut.

 6. TiiaTaika, veikkaan että se enimmäkseen villaa olisi (kävin valmistajan sekavilla kotisivuilla, kaikki muut takit olivat villakangasta joissa mukana oli ripaus nylonia), mutta tietoa ei tosin sivuilla ollut. Hö. On kyllä ihan superhieno viitta, harmillisen lyhyt taitaa vain olla moisen sesonki täällä Suomessa.. Tai sitten ongelma on vaan mun korvien välissä, hehe.

  stellagee
  , muahaha! Ihan vaan tuon takia taidan tilata viitan. Siitä sitten vasua punomaan! Mut juu, Nykiä kaivatessa. Yhyy.

  Noo, tuo on kyllä kuin karkki. Ihan liian söpö, ja hyvällä tavalla! Tästä huolimatta haaveissani on nyt kuivakampi, oikea duffeli… Tuo punainen duffeliviitta lämmittäisi sielua, mutta taidan tarvita talveen jotain konkreettisempaa :D Ja juu, samat ovat mietteesi Nykun suhteen kuin minun. Mikä hitto siinä kaupungissa on, joka jää päähän kummittelemaan?

  Anneli
  , no eivätkö ole! Steven Alan Suomeen!!! (Heh, aina saa toivoa.) Mäkin ihastelen täällä noita shortseja, ihanan rennot ja syksyiset, lahkeettomuudestaan huolimatta. Tuollaiset löysälahkeiset shortsit voisivat toimia mainiosti sukkisten kanssa, veikkaan että näyttäisi hyvältä. Olisikohan sittenkin pitänyt hankkia ne Davi-shortsit Davi-housujen sijaan? *haahuilee saksilaatikolle*

  Vimps, säkin oot takkihamsteri! Hahaa! Mäkin löydän aina vaan takkeja.. En siis onneksi osta kaikkia, mutta se on varmaa että jos lähden etsimään syyskenkiä/juhlavaatetta/uusia farkkuja/pölypusseja imuriin, löydän AINA jonkun takin johon ihastun päätäpahkaa. No, huomattavasti käytännöllisempi rakkauden kohde tässä maassa kuin esim. bikinit :D

  Steven Alan toimittaa Suomeen (http://www.stevenalan.com/pages.php?pageid=9), kerro mulle jos se on menoa nyt tuon viitan kanssa, haluan tulla silittelemään sitä sitten kateellisena :)

 7. Nonni. Out of stock. Iso nyyh, olin juuri tekemässä tilausta!

 8. Vimps, no voi juukeli! Tarkkaillaan, josko niitä vielä tulisi nettikauppaan tai josko jostain muualta sattuisi löytymään…