taidetta taskuun

Mutkien kautta eksyin Poolga.comiin, josta saa ladata ilmaiseksi upeita taustakuvia iPhoneihin ja iPadeihin. Toinen toistaan ihanampia, upeampia, hämmentävämpiä, ja hienoja, taiteilijoiden ja kuvittajien ilmeisesti tätä tarkoitusta varten tekemiä töitä on niin paljon, että palvelun ainoa vika on runsaudenpula. Kaikki kuvat ovat siis jo valmiiksi mitoitettu iPhonen näyttöä varten, sen kun vaan tallentaa kuvan puhelimelleen ja asettaa sen mieluisimman taustakuvakseen. Päädyin tallentamaan puhelimeeni yllänäkyvät 9 kuvaa – tämä oli ensimmäisen visiitin ja ensimmäisen saitilla vietetyn viisiminuuttisen saldo. Veikkaan, että eksyn Poolgaan vielä toistekin, kun kaipaan väriä, inspiraatiota, vaihtelua tai silmäniloa. Aivan täydellistä. Löysikö joku muu jo uuden kuvan puhelimeensa?

(kuvat poolga.com:
1, 2, 3,
4, 5, 6,
7, 8, 9)

Kommentoi

  1. Vau! Mahtava linkki. Kiitos! Ja löytyi uusi kuvakin, tai siis aika monta.

  2. pakkohan mun oli ladata space dj! ihana!

  3. kiiitos vinkistä! Ihania. Taidan täyttää oman phoneni näillä.