valinta suoritettu

Oikeastaan se valinta oli aika helppo – tajusin heti kysyttyäni, että ruskeahan sen täytyy olla. Valtaosa olikin kanssani samaa mieltä, mutta ymmärrän hyvin myös teitä harmaalle viitanneita. Kaunis on sekin ja ehkä myös helpompi väri yhdistellä, mutta nyt oli tilausta jollekin täysin uudelle. Kilpailijoita ei tällä kaapissani ole, mitään ruskeaan viittaavaakaan ei vaatepuolelta tainnut ennen tätä löytyä.

Uskaltauduin parin päivän jahkailun jälkeen tilaamaan paidan tiistai-iltana, ja kun toimitustavaksi paljastui pikakuriiri, naputtelin paidan toimitusosoitteeksi työpaikkani. Meinasi mennä kaffet väärään kurkkuun, kun paita odottelikin postilokerossani jo torstaina lounaalta palattuani. A.P.C. kun lupaili paidan lähtevän heiltä kohti Suomea vasta ensi viikolla..

Enkä pettynyt – paita on täydellistä, pehmoista villaa, kyynärpäät sileänsileää vuohenmokkaa. Paidan leikkaus on juuri sopiva (rento muttei säkki), väri aivan mainio ja kaula-aukko juuri sopivan suuruinen. En voisi olla tyytyväisempi. Joskohan huomenna olisi ensimmäisen käyttökerran aika?

Kommentoi

 1. ihana paita! kelpaisi minullekin. tosin valitsisin harmaan, koska tummanruskea saa minut näyttämään elävältä kuolleelta :) sinulle varmasti kyllä sopii tuo ajankohtaisempi ruskeakin.

 2. Minkä koon valitsit?

 3. Nna, sovittamallahan tuo selviäisi! :) Muakin tuo ruskea jännitti, mutta pelkoni osoittautuivat vääriksi. Väri oli lämmin ja lämmin oli muuten paitakin – huhhuh! Ehkä vielä hieman liikaa näille keleille. Talvea odotellessa..

  Tia
  , tilasin S-koon. Se on mielestäni.. Just sellainen S-koko kuin toivoinkin sen olevan. :) Paidassa on sopivasti väljyyttä sekä hihan että helman pituus osuu kohdalleen. A.P.C.:n koot ovat mielestäni pitäneet aika hyvin kutinsa, olen heillä aina joko S tai 36. Pituutta minulla on siis n. 161 cm ja ruumiinrakenteeltani olen tasapaksu pötykkä. :)

 4. Mä taas en ole tehnyt valintaani. Tahdon tuon paidan ja hintakin on ihan sopiva, mutten osaa päättää. Mulla on liikaa harmaita neuleita, ruskea ei ole vaihtoehto ja se vaaleanpunainen jotenkin tyrmäävän överi. Jäljelle jää salaperäinen lavender chine – enkä tiedä minkä värinen se on.

  Ehkä vain ompelen kyynärpaikat johonkin jo omistamaani. Jotain paikattua on saatava.

 5. Lotta, käy katsomassa salaperäistä Lavender Chineä Scout the Storella: http://www.scoutthestore.se/en/art/apc-elbow-patch-pullover.php Yllättävän kiva väri, mielestäni! Voisin harkita itsellenikin… (Siis noin periaatteessa. Hehe.)

 6. Ihanan hankinnan teit, ja värivalintakin on varmasti oikea!

  Terveisin nimim. Sitä ruskeaa äänestin minäkin

 7. Vimps, olen varma että myös harmaa olisi ollut täydellinen paita.. Mutta ruskea oli nyt se mulle täydellinen valinta. Lupaan tästä kuvan päällä, jahka paranen – täällä köllin toista päivää nuhakuumeessa kotosalla…

 8. […] myös nuo tuikitavalliset terveyspuukkarit. Minä jään vielä miettimään. Niin, ja mulla on samanlainen villapaita, paitsi ruskeana. Vieläkin himottaisi tuo harmaakin, onneksi on […]