päivän piristäjä

Kuvasta löytyvät tuoreimmat hankintani. Tai jos olen täysin rehellinen, niin kuvasta löytyvät pari itse tilaamani tuotetta ja lisäksi vielä yksi yllättämään päässyt päivän piristäjä. En tiedä kuka siitä on vastuussa, mutta iso kiitos lienee paikallaan End-nimisen verkkokaupan suuntaan.

Kengistä olen luultavasti jaaritellut ihan riittävästi viime aikoina ja toteanpa vaan, että nyt – pitkän odotuksen jälkeen – olen Mark McNairyn kenkien onnellinen omistaja. Ne ovat täydelliset.

Toinen tuote, jonka tilasin itse oli Nigel Cabournin tummansininen villapipo. Vihdoinkin kunnolla lämmin pipo. Korvani kiittävät! Aiemmat myssyt ovat pyörineet (ja pyörivät vieläkin) säännöllisen epäsäännöllisesti sillee trendikkäästi takaraivolla. Näin myös viime talvena, joka oli – muistaako kukaan? – sikakylmä. Just niin. Pelkään pahasti, etteivät viimetalviset pakkaskorvani ole sulaneet vieläkään ja tämä voisi olla selitys siihen, miksei muutama esiintyminen Flowssa yksinkertaisesti vaan soinut omissa korvissani, vaikka muut tykkäsivät kovasti. Eräänlainen korvieni kosto.. Vai hullu salaliittoili-Jan?

Niin ja sitten kolmantena se päivän piristäjä, eli A.P.C.:n farkkukangaskassi. Se on rahassa mitattuna parinkymmenen euron arvoinen, mutta asiakaspalvelumielessä lahjoitetun kassin arvo on kyllä huomattavasti enemmän. Uskoisin, että kaikki meistä pitävät yllätyksistä ja tämähän nyt on ihan parhaasta päästä. Toivottavasti he eivät päätä yllättää minua myös ylimääräisellä laskulla..

Kommentoi

  1. Erittäin sininen ja tyylikäs kolmikko! Mites muuten McNairyen koot, ovatko täysin normaalit vai pitääkö varautua johonkin suuntaan? -Tuukka

  2. Kiitos! Kenkien koko on kyllä pitkälti linjassa normikokojen kanssa. Käytän itse yhdeksän kertaa kymmenestä kokoa 42, niin myös tässä tapauksessa. Suosittelen!

  3. […] Oli melko hauska yhteensattuma, että hän sattui olemaan meihin yhteydessä heti viime viikkoisen pakkaskorvakirjoitukseni […]