kumpi vs. kampi

Ruskea vai harmaa, harmaa vai ruskea?

Harmaa on takuuvarma valinta, se sopii varmemmin kaikkeen omistamaani mihin haluaisin tuonkaltaista paitaa yhdistää. Ruskea olisi ehkä mielenkiintoisempi eikä sillä olisi kaapissani vastassa mitään muuta ruskeaa kilpailemassa huomiosta. Mutta mutta – ruskea? Enhän minä pukeudu ruskeaan? Harmaaseen kyllä, usein ja mielelläni. Toisaalta.. Tuo ruskean sävy sopisi uskoakseni kivasti ainakin tummansinisen denimin kanssa ja taatusti sen voisi pukea myös mustien housujen yläosaksi. Ei siinä, harmaa pärjäisi taatusti yhtä hyvin ja olisi varmasti yhdistettävissä vielä muutamaan muuhunkin juttuun.

Uudelle villapaidalle olisi tilausta ja tarvetta, nuo nahkaiset kyynärpääpaikatkin olisivat enemmän kuin tervetulleet. Rakastan! Molemmat kelpaisivat, mutta kumpaakin en tarvitse.. Ja toisenkin tilaamista pohdiskelen taatusti vielä muutaman päivän ajan. Mitäpäs luulette: ruskea vai harmaa? Varma vai vaihtelu? Järki vai tunteet?

A.P.C. Pullover with Elbow Patches, 165 €, apc.fr

Kommentoi

 1. Ruskea ehdottomasti. Kaunis ja helposti yhdistettävä sävy. Ottaisin.

 2. Ruskea! TIlataan yhdessä, molemmille!

 3. Aww, ihania, vitsin vaikeeta…. mutta mä oon myös ruskean kannalla hitusen enemmän. Tuo nimittäin ehkä taittaa vähän harmaanruskeaan kuvan perusteella ja tuo harmaa taas sinertävään. Mutta molemmat ihania, ja tahtoisin kans :)

 4. Ruskea nayttaa oikein hyva. Osta ehdottomasti ruskea. Sopii vaikka minka kanssa joten oikein oika valinta.

 5. *oiva

 6. Onko Jan siis ainoa, jonka mielestä harmaa olisi ehkä parempi? :)

 7. Ruskea ehdottomasti!

  Koska
  1) sulla ei ole niitä ruskeita yläosia
  2) tuo ruskean sävy taittaa paljon harmaaseen, niin se ei ole niin pelottavan ruskea
  3) ruskea villapaita näyttää hyvältä sinisten ja mustien farkkujen kanssa, mustien housujen kanssa, mustan hameen kanssa, vaikka minkä kanssa
  4) harmaa villapaita on liian lähellä sun muita harmaita neulejuttuja.

 8. Ruskea sanon minäkin. Tuo sävy on todella kiva ja käy hyvin mustan kanssa ja etenkin farkunsiniseen ja valkoiseen yhdistettynä.

 9. Ruskea, se vain näyttää mielettömän hyvältä juuri nyt. Tarvitsisin itsekin kyynärpääpaikka-villapaidan. Toivon, että löydän sopivan värisen jostain kirpputorilta ja ompelen sitten ne nahkapaikat itse ruskeasta nahkahameesta kyynärpäihin.

 10. Harmaa. Harmaa näyttää minusta jotenkin ruskeaa raikkaammalta (voiko harmaasta sanoa raikas?). Tuo harmaan sävy on aivan mielettömän kaunis, ja nahkapaikat pääsevät todella oikeuksiinsa. Ja tuo väri on yhdistettävissä ties mihin!

 11. Harmaa on kaunis!

 12. Ruskea ruskeisiin silmiisi – harmaata on jo tarpeeksi.

 13. Olen harmaan iso fani kuten sinäkin enkä näe itseäni missään ruskeassa vaatteessa, mutta apua. Ylläolevan kuvan villapaidoista ruskea vetää ehdottomasti pidemmän korren. Tuo ei ole ruskea vaan joku taivaallinen murrettu sävy, täydellinen tähän syksyyn. Olen etsinyt ihanaa kyynärpääpaikkaista villaneuletta, finallly someone answered my prayers!
  Ehdottomasti ruskea siis, tuo harmaan sävy on muutenkin liian sinertävä.

 14. Kiitos kaikille vastauksista! Olen kanssanne ihan samaa mieltä. Tai siis suurimman osan.. Harmaa on ihana, mutta kyllä mä tällä kertaa kallistun ruskeaan. Ihan villiä!

  Seuraava kuuma kysymys:

  Millä rahalla ostan tämän paidan?

 15. Mamma betalar?

 16. mom, siinäpä vasta ruotsin kielen kaksi kauneinta sanaa! Ihan oikeastiko?

  (Siitä, että äiti tarjoutuu sponssaamaan voi päätellä, että vaate on oikeasti a) järkevä b) klassinen sekä c) tarpeen.)

 17. Meinasin jo tilata, mutta MITEN TÄMÄ PESTÄÄN??? En tiedä voinko omistaa villapaitaa, jota ei voi vesipestä edes villapesuohjelmalla, nahkapaikat nimittäin kielivät kuivapesupakosta…. Shit.

 18. Tia, ei sitä voi vesipestä. Mä tyydyn tuulettamaan ja pakastamaan neulettani sen freesaamiseksi, käytän sen pesulassa sitten jos tarve tulee. Ymmärtääkseni villa tykkää tuulettamisesta talvipakkasilla huomattavasti enemmän kuin vesipesusta, enkä mä muutenkaan oikein uskalla pestä kaikkia neuleita.. Pelkään niin kovin, että ne joko vanuttuvat tai venähtävät. Ton kanssa nyt sitten vaan harjailen mokkasienellä kyynärpääpaikkoja ja tuulettelen tarpeen tullen :) Mulla on yksi Acnen musta villatakki, jossa on nahkapaikat kyynärpäissä. Se on ollut mulla pari vuotta – en ole sitä vieläkään pesettänyt, tuuletellut ja harjaillut vaan.

  Jännä, että suhtaudun villaan näin rennosti – muuten olen aivan järkyttävä pyykinpesufriikki :D

 19. […] se valinta oli aika helppo – tajusin heti kysyttyäni, että ruskeahan sen täytyy olla. Valtaosa olikin […]