!!!: strange weather isn’t it?

Olen jostain syystä ollut aivan liian laiska seuraamaan uutta musiikkia viime aikoina. Viikottaiset vierailut Stupidossa ovat Flown jälkeen jääneet vähiin (niin, onhan siitä jo kaksi viikkoa..) ja huomaan yhtäkkiä olevani hieman pihalla tulevista julkaisuista. Syytän tästä meidän pahasti kesken olevaa sisustusprojektia, jonka toivon mukaan saamme valmiiksi ensi viikon aikana. Onneksi lukuisat tasokkaat musablogit auttavat lievittämään pahimpia vieroitusoireita.

Tämän aamun ja varmasti myös viikon paras uutinen tarjosi Katosblog, josta luin että aina yhtä loistava nykiläisorkesteri !!! on julkaissut uuden levyn. Sen nimi on ”Strange Weather Isn’t It?” ja se kuulostaa kyllä todella hyvältä. Muutaman kuuntelun jälkeen voin todeta olevani eniten innoissani levyn avaus- ja lopetusraidoista, jotka ovat ylhäällä oleva AM/FM ja täällä alhaalla roikkuva Hammer. Koko levy on kuunneltavissa täällä. Onkohan se jo saapunut Stupidoon?

Yhtye keikkailee myös Pohjoismaissa tulevana syksynä ja kiertuelistalta löytyvät nyt päivämäärät keikoille Kööpenhaminassa, Malmössa ja Tukholmassa. Toivottavasti joku keikkajärjestäjä saisi heidät houkuteltua myös tänne Suomen puolelle, heidän vierailunsa Flowssa vuonna 2007 jätti ainakin itselleni todella lämpimät muistot.

Kommentoi

  1. Vielä tuota levyä ei kannata Stupidosta lähteä etsimään, sillä Strange Weather Isn’t It? julkaistaan Suomessa muistaakseni vasta ensi keskiviikkona.

    Törmäsin itse vähän vahingossa viime viikolla tuohon AM/FM-biisiin Spotifyssa ja ihan kiitettävään tehosoittoon se onkin jäänyt. Muutenkin levy kuulostaa sen verran mukavalta, että ostoslistalle se kyllä menee. Ja jos bändi vain saataisiin keikalle myös Suomeen, menisi sinne ostoslistalle myös keikkalippu. Viime vuoden Ruisrockissa bändi sai pystyyn sellaiset bileet, että vieläkin suupielet kääntyy keikkaa muistellessa leveään hymyyn :)