Kommentoi

 1. Ah, ihanoja.

  Mä olen löytänyt täydellisen raitaneuleen Comme des Garcons Playlta, mutten uskalla ostaa sitä. Sukuni ja ystäväni kieltäisivät minut, jos saisivat tietää, mitä ihan tavallinen (herjausta) villapaitani maksoi – ehkä mulla on vain väärät läheiset.

 2. Lotta, tiiän mistä paidasta puhut ja se on kyllä tosi hieno, mutta ei ilmeisesti juuri se mitä minä etsin. Ehkä. Mulla on jo kaksi sydänvillatakkia, saavat riittää nämä sydämet tältä erää. Sen vaan sanon, että CdG-villa on ollut ihan priimaa eikä niissä neuletakeissa näy käytön jälkiä. (Ok, toinen on n. 2 kk vanha, mutta toinen on ollut mukana menossa jo vuoden päivät.)

 3. Näin tänään teidät juoksemassa Töölönlahdella:)
  Olin ystäväni ja Mani -koiran kanssa kävelyllä.
  Voipi olla ettet tunnistanut kun lantsin kumisaappaissa ja ”kaikilla on se” Mulberry-huivi kaulassa:D

  Minulla katse kohdistui noihin viimeisen kuvan saappaisiin, perfection!:)

 4. katri, hahah! Ensimmäinen todistaja siis ilmoittautunut – minä käyn OIKEASTI juoksemassa enkä vaan esitä! Harmi etten bongannut sua, tän päivän lenkki tuntui kunnon kärsimykseltä ja olen vain tuijottanut eteenpäin näkemättä ketään taikka mitään. Tässä sitä tajuaa miten tohon hommaan kuitenkin uppoutuu :D

 5. Kyllä, kyllä! Kautta kiven ja kannon:D
  Olitte kyllä ehkä maailmankaikkeuden tyylikkäin hölkkäävä pariskunta:)
  Tsemppiä vaan harrastukseen!