miracles do happen!

Avauduin kaljuuntuneesta silmästäni kesäkuun viimeisenä päivänä ja kerroin epätoivoissani ostaneeni taisteluaseeksi Talikan Lipocils Expert -ripsienhoitoainetta. Olin lievästi sanottuna skeptinen, mutta koska menetettävää ei enää juuri ollut, oli sama kokeilla josko tästä olisi jotain apua.

Kuurin kestoksi suositeltiin 28 päivää, minä olen varmuuden vuoksi lätrännyt Talikan kanssa tähän päivään saakka. Ja taidan muuten läträtä jatkossakin.

Okei, ripset olisivat varmaan kasvaneet takaisin itsestään, ennemmin tai myöhemmin. Jotain tämä ihmelitku ripsilleni kuitenkin teki, koska vannon ja vakuutan – ripseni ovat pidemmät kuin ennen. Niin, ja se kalju länttikin on historiaa. Ihan kreisiä, mutta en valita.

Sitä, minkä voi laskea Talikan ansioksi ja mikä taas menee ripsivärittömän kesän piikkiin lienee mahdotonta eritellä. Kai se kasvua edesauttoi kun en ollutkaan joka ilta hankaamassa pois hieman liiankin hyvin pysyviä vedenkestäviä ripsivärejä. Voi muuten olla, että olen jatkossa vähän vähemmän hysteerinen ripsivärin kanssa – ei sitä ehkä tarvitsekaan joka päivä laittaa, elämä on sujunut oikein mallikkaasti ilmankin.

Jos muistelen oikein, paketissa sanottiin että Lipocils Expertin käyttöä voi myös tuon 28 päivän tehokuurin (kahdesti päivässä, saatoin toisinaan laittaa kolmestikin…) jälkeen jatkaa levittämällä seerumia päivittäin. Olen hyvin laiska kauneudenhoitaja, mutta yritän saada itseni länttäämään tätä ripsiin ennen unia. Jos näköjään herkästi irtoilevat ripseni pysyvät tämän avulla päässä ja ovat onnistuneet kasvamaan mielestäni melko huomattavastikin, lienee pieni vaivannäkö sen väärti.

Täältä iso peukku Talikalle, minulla tämä todella toimi. Onko joku muu kokeillut?

(Mainittakoon, että tämän postauksen kuvissa minulla on ripsiväriä, edellisen postauksen kaljukuvassa ei. Ei sillä, ei minulla olisi edellistä postausta varten ollut edes ripsiä joihin ripsaria levittää..)

Kommentoi

 1. Otsikko + hyvin nopea vilkaisu kuviin… luulin että kuvassa kädessäsi on raskaustesti.

 2. Ahahahah! Major overshare.

 3. Hehheh, mä taas katsoin, että susta on tullut ob:n keulakuva! :D

  ”Ob, se varma…” Joo…

  Mutta hienoa, että räpsyttimet ovat kasvaneet takaisin. Mistä muuten hankit tuota ainetta? Mietin, että olisikohan siitä apua tällaiselle lyhyet ripset omaavalle. :)

 4. Hei tuli mieleen, että kun kalju silmä -postauksen kohdalla oli puhetta siitä ettei ei-vedenkestävä ripsari pidä taivutuksia… olen kuullut nyt useammalta taholta, että Dr. Hauschkan ripsari kuulemma pitää taivutukset hyvin, vaikkei olekaan vedenkestävä. Ei siis tartte hangata silmäpoloa niin hulluna meikkejä poistaessa. Aion itse testata ton heti kun edellinen puteli on käytetty loppuun! Ja toi Talika alkoi kieltämättä kiinnostaa…

 5. katoin ihan samaa ku perttu :——–D

 6. Hahahah, tämähän meni selkeästi taas aivan putkeen! KYLLÄ SE ON SE RIPSISEERUMI VAAN… :D

  Heidi, ostin Talikaa Stockalta.

  Eeva, voi kiitos vinkistä! Uusi luottoripsari on etsinnässä, sama kokeilla tuota Hauschkaakin. Meni sitten syteen tai saveen… Mutta joo, Talikalle pelkkää plussaa!

 7. Hienoa, että sait ripsesi takaisin!

  P.S. Taisit olla edelläkävijä siinä Seinfeldin Elaine-muodissa… http://www.style.com/stylefile/2010/08/the-seasons-unlikely-style-icon-fashion-week-20-billy-reid-for-levis-hits-stores-and-more/

 8. M, kiitos ja erityiskiitokset Elaine-linkistä! You made my day :D

 9. Harkitsen vakvasti Talikan hankkimkista, pelkkiä kehuja löytänyt joka suunnasta eikä yhtään risua. Sinänsä outo juttu, kun luulis soraääniä olevan jossain edes tai sitten en vaan oo törmännyt. Anyway, vaikuttaa mulle soveltuvalta tuotteelta!

  Voisin suositella rispsariksi 38 asteessa poishuuhtoutuvaa kamaa, sellaista valmistaa ainakin Kanebo (klassikko, mutta harja melko pieni ja hintava) ja Loreal jonka ripsarissa on samassa pohjustusmassaa pidentämään rispsiä enstisestään :) Ne on helppo huuhtoa pois, kosmetologit käyttää siihenkin kyllä puhdistusainetta ja vanua mutta hinkata ei tarvi. Ite huuhdon kädenlämpöisellä vedellä ja saatan nyppiä jäämiä pois, mutta rönsyt saa tosiaan vanulla ripsistä ja iholta. Ei leviä sateessa eikä silmien vuotaessa, pysyy mainiosti muttei jämähdä ja helppo puhdistaa. Ite en oo enää tarvinnut silmämeikin poistoainetta, ne ärsyttää mun silmiä järjestin kaikki. Plussaa siitäkin siis.

 10. Talika on ihan parasta! Kirjoitin jo muistaakseni aikaisemminkin suositteluni silloin kun tämä ripsikatosi alkoi… Itse käytän tuota säänölisesti yleensä kahdesti päivässä, töihin en voi meikata joten kestoväri ja Talika ovat ainoa silmämeikkini arkisin… Ja on tosiaan mukava kun ei tavitse näyttää ihan haamulta. Tykkään käyttää myös ripsarin alla, toimii minusta samalla tavalla kuin tuo yllä mainittu Lorealin ripsarin pohjustusaine ja yhdessä Lancomen L´extremen (vedenpitävä tai tavallinen) kanssa tulee hienot räpsyttimet!

 11. Nanna, Talika on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Jos tuntuu, ettei tuloksia synny, voihan sen aina käyttää loppuun esimerkiksi kulmakarvageelinä. Mä harkitsin tuota Kanebon 38 -ripsaria jossain välissä, mutta huomasin että tuoteselosteen mukaan tuotteessa on vettä. En siis varsinaisesti tarvitsisi vedenkestävää ripsiväriä, mutta kun vedettömät ripsarit ovat ainoita jotka pitävät taivutukset näissä piikkisuorissa ripsissäni. Siksi siis pelkästään vedenkestävät kiinnostavat tällä hetkellä. Olkoonkin, että kaipaan vesiliukoisten ripsivärien helppoutta – ei nyhräystä erillisen tökötin ja pumpulilappusten kanssa, kaikki vesiliukoiset kun irtosivat mainiosti ihan mun normaaleilla kasvoputsareilla. Täydellinen vedenkestävä tosin edelleen hakusessa, vinkkejä otetaan vastaan!

  Anneli, no niin on! Suosittelit kyllä, nyt voin todeta että oikeassa olit :) Ihan huikeaa kamaa, olen vakuuttunut. Tosin vannon myös jatkossa ripsivärittömien päivien nimeen – en mä nyt ehkä kuitenkaan ihan haamulta näytä ilman ripsariakaan.. Tottumiskysymys.

 12. En haluaisi olla nyt julma pessimisti, etenkin, kun sait räpsyttimet takaisin, mut ripsien kasvuhan tapahtuu kolmessa – neljässä viikossa ja tästä johtuen esimerkiksi kestoväri lähtee juuri tuossa ajassa ripsistä pois.. ja putelon vaikutusaika oli kummasti 28 päivää..

  Whyredin ”mekko” sai minussakin aikaan ylimääräisiä sydämentykytyksiä..tosin tykkäsin malliston muistakin vaihtoehdoista. Simple is beautiful. :)

 13. Kaka, toki siis toivoin ja oletin ripsieni kasvavan takaisin ennemmin tai myöhemmin ilman Talikaakin, mutta kuten postauksessa sanoin, ripseni kasvoivat paitsi takaisin, myös ylimääräistä pituutta :) Vasemmassa silmässäni ripset ovat koko ajan olleet paikallaan, mutta ne ovat nyt kyllä pidemmät kuin mitä ne olivat lähtötilanteessa.

 14. Minulla ripset kasvoivat takaisin ilman ihmeaineitakin, mutta kiinnostaisi se ylimääräinen pituus… Varsinkin kun olen nyt jättänyt silmämeikin käytön kokonaan pois. Taidanpa kokeilla tätä itsekin. :)

 15. Ja hei, pakko muuten sanoa vielä sen verran, että vaikka minullakin on ripsentaivutin ihan uusi ja pehmustinkumi ehjä, huomasin hiljattain ripsentaivutinta käyttäessäni, että ripsiä irtosi heti useita. En tiedä, onko tuolla nyt mitään tekemistä aiemman ripsikadon kanssa, mutta enpä ole sen jälkeen taivutinta käyttänyt, vaikka ripseni ovat luonnostaan piikkisuorat. Voi tosin olla, että nuo irti lähteneet ripset olivat niitä, jotka olivat muutenkin jo lähdössä. Nyt kun silmiä tulee meikkaamattomuuden takia kosketeltua paljon vähemmän, nuo tiensä päässäkään olevat ripset eivät ehkä putoile niin helposti itsekseen..?

 16. […] Talika Lipocils Expert -ripsienhoitoaine. Myös raadin miesjäsenet ovat vakuuttuneita näkemistään tuloksista. Tai siis siitä, että raadin naisjäsenillä on jälleen ripset ja kenties jopa entistä ehommat. […]

 17. Sain joululahjaksi samaisen tuotteen, kun toivoin jonkinlaista hoitoainetta ripsille. Jännää nähdä milloin tulee tuloksia!! Hyvä kuitenkin kuulla että jollain on jo hyviä kokemuksia tuotteesta =)

 18. anonyymi, toivottavasti olet siihen yhtä tyytyväinen kuin minä, koin saaneeni tuloksia aikaan :)

 19. Kokeilkaa IdolLashiä, löytyy Suomesta nettikaupasta vain 45 € / kpl ja toimii oikeasti, tosi suosittu tuote maailmalla.

  http://www.kauneudeksi.fi

 20. Moikka! kirjotin sulle joskus siihe kaljusilmä postaukseen omaavani saman ongelman! silloin ripisäni oli lähtenyt vähemmän kuin nyt mutta kasvoivat ilman aineita takaisin.. Nyt olen ollut tosi malttamaton odottamaan sillä nyt niitä ripsiä on lähtenyt todella paljon vasemmasta silmästäni, ainoastaan ulkonurkossa on vajaa 1cm verran, joten ostin tuota talikaa! Vaikka olen sitä vasta reilun viikon verran käyttänyt minusta se on tehonnut! Pelottaa vaan että sitten kun ripset taas kasvavat kokonaan tapahtuu tämä sama ongelma :-D Itse myös omaan alaspäin menevät ripset ja taivutella saan monet kerrat että edes vähän kaartuisivat, ja vedenkestäväää ripsariakin on pakko käyttää, normaali ripsari vetää ripset HETI taivutuksen jälkeen alaspäin.. On tämä kyllä inhottava ongelma kun mulla se vielä toistuukin.. Mutta onko sun ripset enää irtoillut ollenkaa?

 21. Hejsan samaa ongelmaa, hyvä jos Talika tuntuu tepsivän sullekin. Mun ripset ovat noin muuten pysyneet paikallaan, mutta tunnustettakoon että mokasin tuossa keväämmäällä kun taivutin jostain hiivatin mielijohteesta ripsivärisiä ripsiä, vaikka hyvin tiesin että noin ei saisi tehdä koskaan, ikinä eikä milloinkaan.. Arvaatkin varmaan, miten kävi ;) Nyt ovat ripset takaisin paikallaan ja jätän tuon kokeilun ainutkertaiseksi, opin virheestäni. Mut joo, muutoin kaikki hyvin, ripset ovat nyt pysyneet paikallaan kun en itse vaan revi niitä :D Olen jättänyt vedenkestävän ripsarin pois repertuaarista, vaikka vesiliukoinen kieltämättä hieman kaarta latistaakin… Mutta irtoilu kyllä loppui tuon vaihdon yhteydessä. Veikkaan ongelman johtuneen siitä, että vedenkestävää oli vaikea saada pois ja kärsimättömänä olen tainnut hangata niitä liikaa :/

 22. Oletko kuullut Maylash-ripsiseerumista?