sandqvist, herr judit

Sandqvistin syksyn kokoelmassa on yksi laukku yli muiden. Se on suunniteltu yhdessä tukholmalaisen vintagekaupan Herr Juditin kanssa ja on myös nimetty liikkeen mukaan. Laukkuun on ammennettu inspiraatiota vintageliikkeen hengen mukaisesti 50-luvulta, sen sininen sävy on erittäin miellyttävä ja ruskeat yksityiskohdat täydentävät kokonaisuuden. Jos laukkutilanteeni ei olisi näin hyvä, voisin hyvinkin harkita tilaavani tämän 127 euron laukun.

Muuhun mallistoon voitte tutustua Sandqvistin sivuilla.

Kommentoi

  1. Sandqvistin sivuilta löytyy upeita laukkuja, musta versio tuosta Herr Juditista nappaisi mutta ei sitten kuitenkaan… Etsin kokonahkaista, kestävää, mieluimmin alle kolmensadan euron laukkua jokapäiväiseen käyttöön. Herr Juditin malli on hyvä mutta kanvas ei mustana viehätä kun haalistuu usein nopeasti. Vinkkejä mistä voisin löytää unelmieni laukun?

  2. Hmm.. miten olisi Hopen Major Bag? Musta, nahkaa, kestävä. Itsellä on tuo sama harmaana, joka on ostettu parisen vuotta sitten ja ollut ahkerassa käytössä.

  3. Jepjepjep, lähes täydellinen! Kiitos vinkistä!

  4. sandqvstit ovat kyllä loistoja. sekä puoliskolla että siskolla on omansa (meinasi tulla tappelu, että kumpi saa kumman…) ja omaakin harkitsen. ehkä kokonahkaista kuitennii, vaikka nyt kyllä hotsittaisi nuokin. juuri se musta ja juuri siksi, että haalistuu…