paitoja ja purnukoita

Our Legacylla jatketaan – koettakaa kestää, sillä olen tosi tohkeissani siitä, että edes jotain näistä tämän hetken lempimerkeistäni löytyy kotikaupungistani. Tällöin voin varmistaa, että istuvuus on hyvä, koko oikea ja ettei meidän omaan kauppaamme tule uusia tuotteita jatkuvalla syötöllä. Good for me.

Uusin tulokas löytyi Erottajan Beamista ja on täysin perusteltu ostos, sillä se ei ole a) sininen eikä b) pystyraidallinen. Sen sijaan se on valmistettu jostain aivan superpehmeästä harmaasta ohuen flannelin tapaisesta kankaasta ja tulee taatusti pitämään minut lämpimänä myös tulevan viikonlopun pikkutunneilla. Nappiostos.

Mutta pieni varoitus kaikille, jotka ovat tilaamassa Our Legacyn vaatteita netistä. Viime vuonna käytin aina M-kokoisia vaatteita kyseisen merkin ollessa kyseessä, mutta vuoden aikana on jotain on tapahtunut. Olen kutistunut yhden koon verran ja olen yhtäkkiä S-kokoa Our Legacy-maailmassa. Tämä siis, vaikka painan saman verran ja olen ymmärtääkseni myös saman pituinen kuin vuosi sitten. He ovat siis mitä ilmeisemmin muokanneet kokotaulukkoaan pienempään suuntaan, johtuukohan jenkkimarkkinoista vaiko mistä? Joku tiedote sekä kuluttajille että jälleenmyyjille olisi varmasti ollut paikallaan..

Sitten vielä yksi ilmoitusluontoinen asia tähän loppuun: en juuri tällä hetkellä pysty päättämään kummasta olen enemmän innoissani –  uudesta kauluspaidastani vaiko keittiöömme hankituista säilytyspurkeista. Kauluspaitoja minulla on jo monia, mutta säilytyspurkit ovat itselleni ensimmäiset. Nappiostos nekin.

Kommentoi

  1. Paita on kyllä ihana – ja sopii jopa uusien purkkien kanssa! Mitä niissä säilytätte?

  2. Kiitos kehuista, paita on todella mahtava. Mitä purkkeihin tulee, niin ensimmäisten hankkimiseen meni reilut kolmekymmentä vuotta. Se, mitä niihin laitetaan mietitään sitten seuraavat kolmekymmentä.
    Pop-up-kansi toimii melkein kuin Kimble-peli konsanaan ja tarjoaa ihan riittävästi virikkeitä tässä vaiheessa :)