nätti kuin leipä

Kuten olenkin jo täällä maininnut, odotan Our Legacyn syksyn mallistoa kuin kuuta nousevaa. Käyn lähes tulkoon päivittäin katsomassa josko ”Winter 2010 – Online Very Soon” teksti olisi vaihtunut. Olen luonteeltani toivottoman utelias, enkä tiedä kauanko enää pystyn odottamaan. Onneksi kanadalainen Rooney tarjoaa pienenpienen teaserin muutaman kauluspaidan ja bleiserin muodossa.

Kelpuuttaisin kuvassa näkyvät vaatteet omaan kaappiini silmää räpäyttämättä. Jos kuitenkin otetaan realiteetit ja niin sanotut tarpeet huomioon, niin taidan pysytellä suhteellisen malitillisena vielä.. Pikkutakkeja ja kauluspaitoja on kaapissa kuitenkin jo ihan mukavasti. Mutta tuo keskimmäinen sinipunainen ruutupaita puhuttelee minua silti hyvinkin vahvasti. Hyvä ystävä, jolla oli tapana puhua hieman hassusti kauniista asioista, sanoisi tässä vaiheessa että ”se on nätti kuin leipä”.

Yhdyn tähän täysin.

Kommentoi