ohhoh

No ohhoh, halpaa ja hyvää! Sain tovi sitten postissa kotiin kynsilakan Emmin blogissa olleesta We Care Icon -kilpailusta, jossa oli nopeimmille jaossa tuotenäytteitä tuosta Sokoksen uudesta kosmetiikkasarjasta. Tunnustan, etten odottanut ihmeitä tuolta pieneltä pullonrääpäleeltä. Kerrankin on mukavaa myöntää, että väärässä olin – näissä taitaa kyllä olla hinta/laatu-suhde kohdillaan. Ohjevähittäishinta pikkuputelille on muistaakseni 6-7 euron luokkaa, suht kohtuullista. Sitä paitsi pienet kynsilakkapullot ovat kivempia kuin isot.. Jättiläispullot (kuten esim. O.P.I:t) ehtivät aina kuivahtaa tönköiksi ja huonosti levittyviksi ennen kuin ehdin pullon tyhjennyksessä edes puoleenväliin.

Ja juu, nämä We Care Iconin kynsilakat eivät sisällä formaldehydiä. En ole tosin aivan varma, miten kovasta myrkystä on oikeastaan kyse (tai millä sen puute on tässä lakassa korvattu), mutta laskettakoon sen puuttuminen plussaksi kunnes toisin todistetaan. Äitini uskoo vakaasti formaldehydin kuivattavan ja liuskoittavan kynsiään ja innostui tästä lakasta testattuaan sitä minun purtilostani. Tuo kuvan vaalea sävy on täydellinen jokapäivänlakkaan, joten sain komennon hakea sitä ja muutamaa muuta sävyä ja postittaa ne äidin käytettäviksi.

Muuten hyvä, mutta kun sitä saamaani täydellistä haaleanvaaleaa testisävyä ei ollut saatavilla ainakaan Hakaniemen Sokoksella. Muita värejä (aika räikeitä, mielestäni) oli pilvin pimein, eikä hyllykössä ollut selkeää tyhjää koloa jossa tämän neutraalin perussävyn olisi tullut sijaita. Toivottavasti se on vain hetkellisesti loppuunmyyty, kun olisihan tuo myös aika tyhmää markkinointia lähetellä näytepulloja isolla volyymillä ja sitten myydä eioota. Minulta ainakin pääsee iso poru jos tuota vaaleaa ei enää saakaan – se levittyy mielestäni nätimmin kuin edellinen suosikkini, Essien Mademoiselle. Ja niin, se on myös halvempaa, pienemmässä pakkauksessa ja saatavilla lähikaupastani.

Kommentoi

  1. Keskustan sokosessa löytyi tänään mun mielestä ton värinen lakka siellä We Care Iconin tiskillä. Myös muita ei-niin-räikeitä värejä löytyi!