epic apple fail

Huppistakeikkaa.

Tapahtui viime keskiviikkona, vieläkin kirpaisee. Maanantaina huoltoon. Kunnon hipster-fail: onnistuin siis paukauttamaan iPhonen näytön sirpaleiksi MacBookin laturilla. Joku jossain nauraa partaansa – ja makeasti.

Taskuomena.com saa hoitaa, hintaa fiksauksella on reilu 100 euroa vähemmän kuin virallisella huoltoputiikilla ja puhelimensa saa takaisin parissa päivässä. Ok – vakuutuksen omavastuu on sama joka tapauksessa, mutta kun takuuaikaakin olisi jäljellä enää muutama viikko, en jaksa odotella sen säilyttämiseksi 6-8 viikkoa ”tehdaskorjattua puhelinta” takaisin.

Mutta kylläpä kirpaisee. Harkitsen koko kodin paketoimista kuplamuoviin ettei moinen enää toistuisi.

Kommentoi

 1. Eka kommentti ikinä, mutta pakko: olipas hienosti ilmaistu tuo hipster-fail (vaikka tapahtumana niin surullinen)!

 2. neu, hehe :) Rahallahan tästä selviää, mutta voi kun kaivertaa maksaa omasta törttöilystään. Vahinkohan tuo toki oli, mutta silti – voisin tehdä minuutissa listan viidestätoista kohteesta, johon olisin korjaukseen kuluvan summan mielummin sijoittanut… No, tekevälle sattuu. Onneksi en paukauttanut laturia läppärin näyttöön, sen korjaus olisi taatusti tullut kalliimmaksi. Pöydällä oli onnettomuushetkellä latauksessa kaksi iPhonea, ihme etten huitaissut molempia murskaksi ja mikä tsägä, että onnistuin rikkomaan sentään omani enkä Janin luuria.

 3. http://everydaydadaism.blogspot.com/2010/07/ive-been-robbed.html

  Tästä ei selviä edes rahalla. Tai no joo, mittavalla rahan ja ajan yhteispanostuksella. Epic, epic.

  Voi meitä!

 4. heip, mulle kävi aivan sama puol vuotta takaperin, ja jollain ihmeellisellä tsägällä löytyi entinen applen huoltomies (jolla on nykyään oma huoltofirma puhelimille jne), joka fiksas luurin alle 100e. ja täysin toimivaa, nopeaa ja ihanan edullista verrattaessa applen huoltopelleilyyn.

 5. Hanna-Maija, mä en edes tiennyt että sulla on blogi! Kiitos kun ilmoitit! Ja niin, höh – tuosta ei tosiaan selviä pelkällä rahalla. Pahoitteluni, ihan kaameaa. Meiltä paukahti kovalevy joulukuussa (Olikohan se kovalevy? Taisi olla.) mutta huolto sai pengottua tavarat talteen.. Kaikki musat toki menivät, mutta onneksi 98% löytyi CD-muodossakin ja on täten korvattavissa. Hirveä järjestely oli kun pengottiin kuvia kansioista jotka olivat täynnä mitä ihmeellisintä huttua nettiselaimen välimuistista jne jne jne… Lycka till!

  m, kohtalotoveri :) Loistava löytö tuo omasi, mä tykkäsin kans aivan huikeasti tuosta Taskuomena.comista. 2 h ja puhelin oli korjattu, 170 euroa mutta vakuutusyhtiöni hoitaa siitä omavastuun jälkeisen osan. Huh. Mutta edelleen mulla on ihan kaamivat pelkotilat – mitä jos taas käy jotain…