save khaki

Nämä kuvat ovat peräisin Save Khakin tämän kevään lookbookista ja aiheuttavat suurenmoisen kaipuun takaisin NYCiin. Tämän lisäksi ne toimivat myös erittäin hyvänä inspiraation lähteenä mitä kesäpukeutumiseen tulee. Jälkimmäisestä kiitos Unabashedly Prepin F.E. Castleberrylle, joka vastasi tyylistä ja kuvauksesta.

Vierailimme itse asiassa Save Khakin Broome Streetin liikkeessä taannoisen NYCin matkamme aikana. Liiketila, vaatteet ja niiden esillepano olivat upeat. Ainoa huono puoli oli ajoituksemme – löysimme liikkeen reissumme toiseksi viimeisenä päivänä, jolloin budjetti oli aika tapissa. Ei kuitenkaan tarvinnut poistua tyhjin käsin, vaan satuin löytämään yhden todella hienon ruudullisen huivin. Ja siihen oli sentään vielä rahaakin… Save Khaki tulee kuitenkin varmasti olemaan ensimmäisten liikkeiden joukossa seuraavalla matkallamme. Kaipaan.

Kommentoi