mutta kun, mutta kun..

Johtuuko jatkuvista helteistä, syysvaatteiden kaipuusta vai mistä, mutta tämä takki on aivan täydellisen iiiiiiiihana. Viime vuonna aloin kuolata harmaita villakangastakkeja sentään vasta lokakuussa. Ilmeisesti nuo pikkuhameet, t-paidat ja muut kuumilla keleillä käytettävät epävaatteet tympäisevät minua jo enemmän kuin tiesinkään.

Mutta niin – jos on haikaillut harmaan villakangastakin perään jo ainakin vuoden päivät, tarkoittaako se että sellaisen saa hankkia vaikkei tarvitsisi enää yhtään uutta takkia? Toiset naiset ostelevat holtittomasti kenkiä, minun heikko kohtani on aina ollut takkitanko. Mitä ikinä lähdenkään etsimään, löytäisin itselleni aina myös uuden hienon takin. Onneksi itsehillintäni on useimmiten pitänyt.. Vaatekaapistani löytyy toistaiseksi vaatetta myös takkien alle.

Harmaan takin lisäksi tahtoisin myös tummansinisen duffelin, kipparitakin ja… Ehkä vielä myös sellaisen täydellisen klassisen beigen trenssin.

En taida saada niistä mitään, vaiko? Hö.

Cacharel Double Feutre Dolman Coat, $995, lagarconne.com

Kommentoi

  1. No saat, saat! Täällä yksi takki-maanikko, jonka eteisen kaappi pursuilee, mutta aina vaan tekee mieli uusia ihania takkeja. Mulla on täksi talveksi haussa laadukas, klassinen, musta villakangastakki. Viime talvena jo etsiskelin, mutta täydellisen sopivaa ei tullut vastaan. Ehkä tänä vuonna?

  2. Myös täällä takkihamsteri, moi! Sama juttu: vaikka mitä etsisi, aina löytyy joku täydellinen takki (plus täydelliset kengätkin vielä, olen tuplakirouksella siunattu).

    Siitä syystä takinhankintalistalla on ”vain” kaksi takkia: 1) se leoparditakki 2) klassinen beige trenssi, Burberry kiitos. Leopardin haluaisin silti ensin, se ois nii-in kiva!

    Juuri eilen kävin läpi erinäisen kasan takkeja, joiden olemassaolon olin jo unohtanut. Jep. Piti karsia niistä kirpparille menevät. Jep. Sain kaksi ”ehkä”-kasaan. Jep.

    Olen toivoton.

    (Mutta siis superhieno harmaa villakangastakki. Sopisi sinulle ehdottomasti!)