poppaa

Kuuma, kuuma, kuuma. No, tämänhän perään sitä talvella kitistiin. Nyt ahistaa, meillä on kotona sisällä ainakin kolmekymmentä astetta lämmintä, ollut jo ainakin viikon.

Kesävaatteet loppuvat, tai sitten se on vain mielikuvitus. Tekisi mieli sännätä kauppoihin ja ostaa monta monituista ylikesäistä hellemekkoa, parit shortsit, toppeja ja kesäpaitoja sekä jotkut kivat sandaalit. Jätän sen tekemättä, koska siitä se sadekausi sitten taatusti alkaisi. Pahoittelen, mutta kylmemmät kelit ovat muuten taatusti tulossa – jään lomalle ensi viikon jälkeen.

Eipä ole kaapissa siis tuota kuvan kaunista Rag & Bonen mekkoa, ei siellä ole kyllä juuri muutakaan näille keleille sopivaa. Syyskuukaudet, nuo vaatekaappini tähtihetket.

Samanlainen t-paita päälle kuin eilen, joku niistä kolmesta kesäisestä hameesta. Kengät valitaan kahden parin väliltä, aurinkolasit kolmen. Tympäisee jo hieman.

Ja talvella taas itkettää.

Rag & Bone Coco Dress, $380, lagarconne.com

Kommentoi

  1. […] ja pukeutuminen Siirry kommentteihin Ihanan Issues-blogin Inke on sen jo moneen kertaan todennut: helteellä pukeutuminen on vaikeaa, ellei jopa mahdotonta. Itselläni erilaisia mekkoja […]