eihän se ole tyhmä, joka pyytää…

Heh, en tiedä miksi jaksan aina raportoida kaikesta superylihinnoitellusta järjettömyydestä.. Eihän se ole tyhmä, joka pyytää vaan se, joka kaivaa kuvettaan tällaisen kohdalla. Tai siis ainakin minun mielestäni. Nyt eivät taida maksaa poikkeuksellisen laadukkaat matskut, huikea käsityön määrä tai edes pelkkä brändi – kaiken tuonkin huomioon ottaen hintalapussa voisi pilkkua siirtää vähintään yhden pykälän verran vasemmalle. Vai enkö vain ymmärrä?

Onhan se ihan näyttävä, mutta… Noh, katsotaanpas nyt vielä hieman tarkemmin.

Siinä on siis käytännössä kengännauhaa ja silver tone -ketjuja, vissiin siis ihan terästä vaan. Ihan kiva, mutta että hintana on 1860 euroa? Mikäpä se siinä sitten. Jos törmään joskus jossainpäin maailmaa johonkuhun, jolla on tämä narusykerö kaulassaan (ja ihan omalla rahalla ostettuna), yritän taatusti myydä hänelle noin kahden tonnin kohtuullista korvausta vastaan tuon uniikin puhelimessa puhuessani nykertämän taideteoksen, jossa on klemmareita jonossa toisiinsa liitettynä. It’s like copper tone and stuff…

Ann Demeulemeester Multi-Strand Chocker Necklace, 1860 €, farfetch.com

Kommentoi

  1. No onhan toi aivan pimeetä. En kehtaisi sanoa ääneen jos olisin tuosta maksanut paria kymppiä enemmän.