zero calories

Ensin muuten nousi melkein vesi kielelle, sitten tajusin että nuohan on tehty villalangasta. Yääääh – kuvitelkaapa villalanka hampaiden väliin. Minulla ajatus karmii selkäpiitä ja hampaita alkaa väristää. Toiset eivät kestä kynsien viilaamisesta kuuluvaa rahinaa, joillekin karmein asia on nirskuva liitutaulu. Pahoja nuokin, mutta mikään ei ole kamalampaa kuin villalanka suussa. Hyääh.

Äskeisestä kauhukuvasta huolimatta nämä rintaneulat taitavat olla aivan liian ällösöpöjä ainakin omiin vaatteisiini kiinnitettäväksi, mutta kylläpä nostattivat hymyn kasvoille. Jos en olisi täysi tumpelo, saattaisin törkeästi varastaa idean ja kutoa sekä virkkailla erilaisia ruokia kavereiden riesaksi. Kiittäkäähän luojaanne, kamut – nämä ovat juuri sellaisia joille sanoo awwwww mutta joita en.. Noh, osaa kuvitella ainakaan kenenkään tuntemani henkilön rintapieleen. Mutta sanon awwwwww.

Deferrari + Modesti Egg and Muffin Brooches, 38-43 €, webshop.wok-store.com

Kommentoi

  1. Kantarellsås är säkert godare;))