veturimiehet heiluttaa

Japanilaisella vaatevalmistajalla Workersilla on selkeä missio: kopioida perinteikkäät työvaatteet viimeistä tikkausta myöten. He onnistuvat mielestäni tehtävässään erinomaisesti.

Nämä vaatteet tulivat myyntiin tällä viikolla ja hienoja ovat. Huvittaisi klikata kotiin vähintään pari solmiota ja tuo pystyraidallinen farkkutakki, mutta (onnekseni) prosessi ei ole ihan niin helppo. Kaikki Suomeen asti lähetettävät tilaukset tulisi hoitaa sähköpostitse ja koska ulkona paistaa aurinko, niin taidan tällä kertaa jättää väliin ja kokeilla vaihteeksi ulkona liikkumista.

Täytyy muuten tunnustaa että olen ollut hieman yllättynyt läppähousujen eli farkkuhaalareiden paluusta. Olen kuitenkin vielä enemmän ymmälläni siitä, että ne saattaisivat mielestäni näyttää hyvältä oikean kantajan päällä. Sellainen en kuitenkaan ole minä, kun paluu läppähousuihin vajaan kolmenkymmenen vuoden jälkeen tuntuu tässä vaiheessa melko kaukaiselta.

Kauluspaitakokoelmani alkaa jo omassa mittakaavassani olemaan ihan kunnoitettava, mutta haluan silti vaan lisäälisäälisää. Johan on kummallista.. Ja tämä siis vaikka suurin osa omistamistani paidoistani ovat juuri samanmallisia ja -värisiä kuin yllä olevassa kuvassa. Näistä kaksi ensimmäistä vasemmalta tulevat myyntiin elokuussa ja viimeinen on jo vuorostaan kaupan. Tahdon varsinkin tuon tummansinisen.

Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa paremminkin Workersin valikoimaan.

Kommentoi

  1. […] tiedä mihin tämä tällä hetkellä vallitseva pystyraitahysteria perustuu. Eilen halusin takin, tänään lisää kauluspaitoja ja viime viikonloppuna halusin ostaa ystäväni pystyraidalliset […]