kahden vaiheilla

Kysymys shortseista: ovatko ne mielestänne
a) aivan mielettömän hienot, ihanan rennot pussukat
vai
b) hämärät kangasvaipat?

Arvon kahden vaiheilla. Shortsit tarvitsisin (kipeästi), veikkaan että tuollainen inhimillisen pituinen ja löysä lahjemalli olisi myös suht armollinen meikämandoliinon reisille. Jokin noissa miellyttää silmääni todella paljon.. Ainakin noin etupuolelta. Pahoin pelkään, että takaa ne näyttävät vaipalta. Itsehän en itseäni tosin takaapäin katsele…

Kovasti yritin etsiskellä shortseja sovitettavakseni viime sunnuntaina Tukholmassa, mutta alennusmyynnin vallassa olevaan liikkeeseen oli näistä syysmallistoon kuuluvista pöksyistä saatu vasta nahkainen versio. Näin jälkeenpäin ajatellen olisi ehkä kannattanut sovittaa nahkiksia ja yrittää arvioida kokoa ja mallia niiden perusteella mutta.. No juu, moista en halunnut edes omien silmieni näkevän. Kaikkea ei varmaankaan vain ole tarkoitettu kaikille.

Acne Davi Short, 160 €, shop.acnejeans.com

Kommentoi

 1. Hyvältä näyttävät! (johtuu osin myös siitä että käytän itsekin viime kesänä ostettuja vaippashortseja koko ajan,ovat ehdottomasti kesän mukavimmat housut). Itse ehkä yhdistäisin nuo vaikka housun sisälle tungettuun kauluspaitaan ja tietty vyöhön, mutta mallina minusta ainakin kiva.

  Sitä paitsi, mallin päällä ne näyttävät varmasti enemmän vaipalta, jos on noin ohuet reidet ei varmasti ole kovin paljon täytettä noissa housuissa muutenkaan jolloin ne roikkuvat vähän väärällä tavalla… Ja tämä ei siis tarkoita sitä että sinulla olisi iso hanuri :)

 2. Ehdottomasti hienot pussukat! Ostin ulkomailta pikkuliikkeestä pari vuotta sitten omituiset, valkopohjaiset puna-sini-violettikuvioiset pussishortsit vain siksi, että kyseinen vaatekappale oli houkuttelevan omituinen. Olen käyttänyt shortsejani joka kesä monta kertaa. Näyttävät hyvältä mustan t-paidan kanssa tai viileämmillä keleillä topin ja bleiserin kanssa.

 3. mietin itse ihan samaa….. mutta myös kysymys kuuluu, vihreät vai mustat?

 4. Kannatetaan! Materiaali on varmaan laskeutuvaa eikä pussita vaippamaisesti ja ainahan voit kääräistä vyötäröltä hieman jos tuntuu että roikkuu liikaa. Hyvä värikin on tuo vihreä. Nyt kun näyttäisi olevan lämmintä tiedossa niin sortsit on kyllä parhaita vaatekappaleita ja menee syksymmälläkin kun alle laittaa sukkikset.. Itse löysin n. puolen vuoden etsinnän jälkeen ”ne täydelliset” hieman pussittavat mustat sortsit Beamista (H.Lang) vähän aikaa sitten, heti kun sovitin, tiesin että nämä tulevat ansaitsemaan tittelin ”lempivaate”. Go for it :)

 5. Hehee, kivaa että olette kanssani samoilla linjoilla. Ovat ne munkin mielestä 99% hienot, 1% on vielä huolta vaippamaisuudesta jäljellä.

  Itse olen tosin sen verran nössö, että kun vain yhden parin voin noita hommata se tulee tod.näk. olemaan musta. Vihreässä malli saattaisi tulla paremmin esiin, mutta kun musta sopisi mun vaatekaappiini paremmin… Tulisivat ainakin kovaan käyttöön, kun niiden kanssa kävisivät käytännössä kaikki paitani eikä vaan muutama. Jos kaiken saisin, ottaisin toki myös vihreät. Väri sopii mielestäni aivan törkeän hyvin tuohon malliin.

  Sitä palkkapäivää odotellessa, sitten…

 6. […] mutta kun moni niistä tarvitsisi näille keleille parikseen sen mustan hameen… – …tai shortsit, mutta ne odottavat palkkapäivää. Tai siis minä odotan. – Ja muuten, yhtäkkiä tekee […]

 7. […] kuukausi sitten, pitäisikö hankkia Acnen Davi-nimiset pussukkashortsit. Soittelin kaikki Helsingin jälleenmyyjät läpi, kukaan ei […]