kuivaa!

Äiti oli ilmeisesti lentoa odotellessaan hurahtanut hankkimaan tax freestä Diorin manikyyritrion ja unohtanut siellä kimaltavien purkkien loisteessa ja parfyymipöllyssä ettei hänen hauraisiin kynsiinsä (sukuvika) sovi sutia mitään formaldehydiä sisältävää. Voi olla, että omatkin kynteni olisivat tyytyväisemmät jos jättäisin lakat väliin, mutta tunnustan – turhamaisuus menee tässä asiassa kynsien kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edelle.

Otin siis turhaksi jääneet putelit vastaan kiitollisena: pohjalakkaa minulla ei tällä hetkellä ollutkaan, tuollaista kynsien montut paikkailevaa ridge filleriä olen halunnut jo pitkään kokeilla ja pikakuivattavasta päällyslakasta en kieltäytyisi koskaan.

Testailin settiä eilen ja lakkasin kynteni oikein pitkän kaavan mukaan. Pohjalakka toimii näköjään ihan pätevänä perustana, ridge fillerkin muuten todella tasoitti kynsieni kuopat ja liuskoittumisesta ohentuneet kärjet. Näiden päälle sudin kerroksen kirkasta punaista, koko komeuden päälle huitaisin hieman pikakuivattajaa.

Ja voi vitsit, mitä pikakuivattajaa se olikin! Olen löytänyt jo matkan varrella jo kolme varsin pätevää tuotetta, mutta nyt taisin osua kultasuoneen ja törmäsin pikakuivattajien kuningattareen. Tällaista ihan oikeasti kosketuksen kestävää pintaa eivät muut lakat ole vielä parissa sekunnissa onnistuneet aikaiseksi saamaan. Tulos on siis muilla pikakuivattajilla ollut varsin pätevä, mutta tämä oli kyllä mielestäni ihan omaa luokkaansa. Lähes läpikuiva lakkaus parissa minuutissa, vaikka maalikerroksia oli alla kolme… Ja minun kerrokseni kun eivät aina ole niitä ohuenohuita, vaikka miten yrittäisin.

Setin putelit ovat vain 7,5 ml suuria pieniä, joista pohjustus- ja tasoituslakat tulevat varmaan kestämään pitkään kun en varmaankaan näin perusteellisia lakkauksia jaksa jatkuvasti loihtia. Pikakuivattajan kanssa taitaa käydä toisin.. Tätä alan metsästämään suuremmassa pullossa heti tällä sekunnilla. Toivotaan, ettei se ole huomattavasti kalliimpaa kuin aiemmin käyttämäni Orlyn ja Essien kuivaajat.

Kommentoi

 1. No täsätäpä muistui mieleeni, piti soittamani, että se Sokosen halpislakka taas sopii minulle erittäin hyvin! Pysynyt viikon ja kynnet kunnossa.
  Kipaisepa ostamaan 2-3 pulloa ja pistä postiin tai tuo tullessas. Yksi voisi olla sitä samaa, mitä lainasin, yksi vähän räväkämpi juhlalakka ja kolmas vaikka jotain siltä väliltä – tiedät kyllä mitä.

 2. Hyvähyvä! Yritän kipaista tällä viikolla Sokoksen kautta ja haen lakkoja sulle.. Ja ehkäpä myös itselleni, eivät ole hinnalla pilattuja ja oon kans tykännyt. Harmi kun niiden nettisivuilla ei ole värisävyjä listattuna, olisit saanut listata ehdokit. Yritän osua oikeaan noiden värien kanssa, toivotaan että onnistun.

 3. Mulla kävi juuri niin, että toi pikakuivattaja loppui heti ekana. On sitä vielä pieni liru jäljellä, ja jos sitä pulloa oikein kääntään niin sutiin saattaa tarttuakkin jotain.. Heh, pitäis varmaan itsekin metsästää käsiinsä OIKEIN iso purkki tota!

 4. Kuulostaa hyvältä tuo pikakuivattaja! Mikä se tarkalleen ottaen on nimeltään, vai onkohan niitä Diorilla vain yksi? Tarvitsen tuollaisen…

 5. Riikka, vähän samansuuntaiselta näyttää meininki täällä – muista setin lakoista hädin tuskin huomaa että niihin on koskettu, Top Coat on kohta puolivälissä. Mä aina paikkailen kynsilakkoja ennen kuin maltan ottaa ne pois – kärjistä kuluneet punaiset kynnet paikkaan uudella kerroksella punaista ja siloittelen homman kuntoon päällyslakalla. Tämän voi tehdä parhaimmillaan pari-kolme kertaa, sitten alkaa lakkaa olla jo niin tömäkät kerrokset että ainoa ratkaisu on kynsilakanpoistoaine :D Mutta joo, ihan huipputuote tuo Diorin pikakuivattaja. Mun mielestä se on vaan huikeasti nopeampi kuin muut, silti ihan hyvät tuotteet :)

  h, mielestäni niiden sivuilla oli vain yksi kynsilakka, ”Top Coat” :) Laitan näihin hehkutuksiini sellaisen varauksen, että olen toistaiseksi käyttänyt tuota pikakuivattajaa vain kahden kynsilakan kanssa: toinen oli O.P.I:n ja toinen We Care Iconin. Niiden kanssa se on siis toiminut täydellisesti, mutta voihan olla ettei tuo pikakuivattaja kykene yhteistyöhön jonkun muun merkkisen kynsilakan kanssa… Noh, epätodennäköistä mutta mahdollista.

 6. Mä en ole koskaan käyttänyt pikakuivattajia; pitäisi varmaan joskus kokeilla. Tosin luin ihan vasta jostain, että juuri ne kuivattavat kynsiä, joten saattaa kokeilu sittenkin jäädä vain ajattelun asteelle…

  Mutta liuskoittumiseen olen löytänyt erittäin pätevän avun: snowcrystalin hoitolakan #307 Nail Care With Silica. Se todellakin on lähes poistanut liuskoittumisen; kynteni kärsivät aiemmin huomattavasti liuskoittumisesta. Postasinkin lakasta joku aika sitten: http://tonninstiflat.wordpress.com/2010/06/12/nudenappi/

  Suosittelen, toimii myös aluslakkana värilakan alla!

 7. Vimps, olen lukenut samat jutut kuin sinä, mutta päätin vain olla välittämättä. Jos pikakuivattajan alla on 3 kerrosta muuta lakkaa, ei kai se pääse oikeastaan lähellekään kynnen pintaa.. Heh. Tai sitten se on se tapahtuva mystinen kemiallinen reaktio, joka kynnet kuivattaa mutta olen kyllä valmis tämän riskin ottamaan – reaktiot, jotka tapahtuvat lakan luonnollista kuivumista odotellessa ovat taatusti pahempia kuin hieman kuivat kynnet :D

  Kiitos lakkavinkistä, pitääpä perehtyä! Olen kyllä aina ollut aivan luvattoman huono kaikkien hoitolakkojen käytön kanssa, mutta kaippa tuota voisi taas kokeilla.

 8. ps. Mistä ostit snowcrystalia?

 9. Mä en ole havainnut minkään muun hoitolakan oikeesti tepsivän, paitsi tämän snowcrystalin. Omani ostin Kicksistä, eli siihen suuntaan!

  Tosiaan, mahtaako se pikakuivattaja kuivattaa kynsiä niiden aluslakka- ja värilakkakerrosten läpi… alan epäillä, minäkin.

  Ihanaa juhannusta muuten!