wantwantwant

Hienointa hetkeen.

(Jos nyt jätetään huomioimatta seikka, etten pärjäisi todennäköisesti päivääkään moinen sormessani. Tarttuisi vaan joka paikkaan ja sormuksetkin tuppaavat aina ahdistamaan näissä n. parin sentin mittaisissa nakkisormissani.)

Onko tämä todellinen, tietääkö joku kuka näitä tekee ja mistä niitä saisi?

(kuva ilmeisesti fffound.com via niotillfem)

Kommentoi

  1. MITÄ MITÄ MITÄ MULLE MULLE MULLE. Kun sherlockina saat selville mistä näitä löytyy, ole ystävällinen ja infoa.

  2. Nopsaan kun googlella kattoi tuota lausetta, tuli esiin kanadalaisen koruntekijän etsy-puoti, muun muassa. Siellä ei tosin tuota kaunokaista enää ollut, pelkästään tuosta kuvasta tehtyjä postikortteja.. En tietenkään tajunnut kopioida paikan osoitetta, mutta google siis löytää. :) Aikas ihana on kyllä tuo. :)

  3. http://www.etsy.com/listing/11708684/i-miss-you-made-to-order-in-your-size

    kaipa noita saa vieläkin ja vielä ihan sen kokoisena kuin itse tarvitsee :)

  4. ohop hätäinen olin eipä saakaan!

  5. No voi videot, eipä noita sitten enää kai saakaan. Mutta hieno on, olen tyytyväinen jo pelkkään kuvaan. Loistoidea, upea toteutus. Olkoonkin, että tuo repisi kaikki sukkahousut ja tarttuisi jokaiseen villatakkiin. Lienee pieni hinta tuosta upeudesta.

  6. Postauksen sormus tarttui verkkokalvoille ja muistui tänään mieleen kun näin vähän samantapaisen: http://fashionweek.indiedays.com/2010/08/05/memento-vivere/