penny loafers

Juuri sellaiset, joita etsin. Reiluhkossa alennuksessakin ovat.

Ainoa puuttuva koko on omani, 36. Miksi, oi miksi. Noh, olisikin varmaan ollut liian hyvää ollakseen totta.

Kukaan törmännyt vastaaviin viime aikoina? Siis muuallakin kuin mummolan eteisessä?

Hope Penny Shoes, n. 260 180 €, hopeshoponline.com

Kommentoi

 1. vagabondilla oli vuosi sitten keväällä ton tapanen malli, mutta en tiedä mistä sitä enää sais…

 2. Eikö juuri niistä mummomerkkeihin erikoistuneista kenkäkaupoista löytyisi useampia vastaavia vaihtoehtoja? Ja varmaan huomattavasti edullisemminkin, uskoisin. Eikun penkomaan!

 3. helga, sanopas se :) Nykissä sovitin täydellisiä, mutta pieninkin koko hölskyi jalassa niin pahasti että oli pakko jättää väliin.

  Vimps, heh – olet todennäköisesti aivan oikeassa, sama kävi itsellänikin mielessä. Tunnustan, että ottaisin ehkä kuitenkin mielummin vähän sirommat ja ihanvähäntyylitellymmät mukamas-mummukengät Hopelta kuin ihan aidot mummikset. Kaikkia syitä tähän en kehtaa edes sanoa ääneen. :)

 4. Inke heh, mutta anna mummuliikkeille mahdollisuus! Saatat yllättyä iloisesti!

  Tai sitten mun pitää bongata ne sulle valmiiksi jostain mummumarketista.

 5. Kirpparille vaan typy, siellähän tuollaisia näkyy jatkuvasti. Enkä ota kuuleviin korviini väitteitä sirommista ja muka-stailimmista versioista – olen varma, että erot ovat teikäläisen korvien välissä. :D

 6. Mummuliikkeelle todella kannattaa antaa mahdollisuus! Kun toista kertaa lyhyen ajan sisällä suunnittelin varastavani äitini uudet kengät, oli pakko tiedustella, mistä ihmeestä äitini näitä kivoja kenkiä itselleen osti. Selvisi, että äitini on käynyt shoppailemassa naapurikadun mummokenkäliikkeessä.

  Oudonmalliselle jalallenikin löytyi tuolta mummuliikkeestä heti aivan täydellisiä kenkiä. Lainatessani hiljattain äitini mustia nahkakenkiä useampikin kaveri tiedusteli, mistä olen niin kivat kengät ostanut. Juuri tuollaisia kenkiä oli kuulemma etsitty kaikkialta. No siellä mummokenkäliikkeessä ei kuitenkaan oltu piipahdettu ja kavereiden leuka loksahtikin auki, kun kerroin mihin turkulaiskauppaan heidän pitäisi kenkäostoksille suunnistaa. Miten hassua muuten, että nykyisin joudun toistuvasti neuvomaan ihmisiä ostoksille tätivaateliikkeisiin ja mummokenkäkauppoihin, jotka nuoret aikuiset kiertävät kaukaa, mutta josta sitten kuitenkin löytyisi juuri niitä kaikken etsimiä perusvaatteita ja -kenkiä, joita on kissojen ja koirien kanssa metsästetty :)

 7. Malliltaan samanlaiset osui juurikin tänään silmään Aleksanterinkadun Nilsonilla. Hintaa oli muistaakseni jotain 120e. Tosin nahka ei näyttänyt ihan noin pehmeältä.

  Teillä on aivan ihana blogi! Miellyttää silmää kun on tyylillä toteutettu :)

 8. Oletkos kuvannut täällä ”mummulan” eteisessä mun Paul Green’it?!

 9. Okeiokeiokei Vimps, Jenni ja Lotu, lupaan katsastaa kirppareiden lisäksi myös mummoliikkeet. Erot lienevät vain korvieni välissä. Moiset olisivat vaan niin täydellisen köpöt – pakkohan moiset on jostain saada.

  Sanna, kiitti vinkistä! Pitää käydä pyörimässä myös Nilsonilla mummoliikekierroksen yhteydessä. Hihii. Ja kiitoskiitos, mukavaa kun tykkäät!

  Äiti, enpäs ole – en saa päähäni kyseisiä kenkiä? Noh, jos muistuttavat noita niin ovat kyllä hienot. Saat olla kiitollinen, että minun kengänkokoni on 1-2 numeroa pienempi…

 10. […] iskin silmäni Hopen penny loafereihin. Edellisen sesongin poposia oli vielä tovi sitten merkin nettikaupassa sopuisaan alehintaan. […]