tahtoo.

Olen maininnut ja esitellyt japanilaisen r by 45 rpm:n vaatteita blogissamme monesti aikaisemmin, mutta en siltikään omista heiltä ensimmäistäkään tuotetta. Saatavuus on toki yksi rajoittava tekijä, mutta hinta on itselleni vielä isompi este.

Kävimme taannoisella New Yorkin matkallamme heidän liikkeessään Mercer Streetillä ja kyllä – kaikki hypistelemäni vaatteet tuntuivat jumalaisen pehmeiltä ja näyttivät vähintään yhtä täydellisiltä. Valitettavasti hintalappujen aikaansaama reaktio oli päinvastainen, ne aiheuttivat toinen toisensa jälkeen yhä enemmän tuskaa ja ahdistusta. Ahdistus helpotti vasta kun poistuimme liikkeestä ja lienee sanomattakin selvää, että tämä tapahtui tyhjin käsin.

Mitä mieltä te olette? Mikä on maksimihinta kauluspaidasta? Kamoon, nämäkin ovat silti vain puuvillaa.

r by 45rpm Organic Gauze Ox Shirt, $304, rby45rpm.com

Kommentoi