lainakengissä

Keskiviikkona Jan postasi näistä kengistä. Perjantaina ostin ne itselleni. Hohhohhohhooo.

Täydellisen kesäistä, helppoa ja huoletonta. Haluan käyttää näitä farkkujen ja raitapaidan kanssa. Täydellisen kesäistä sekin – pitkät, tummansiniset, hiostavat farkut ja pitkähihainen puuvillapaita. Eiku.. Eiköhän tuolta kaapista löydy hame jos toinenkin noiden kaveriksi, sitäpaitsi A.P.C.:n aikuispotkupukunihan on todennäköisesti suunniteltu juuri näiden espadrillasten pariksi. I like.

A.P.C. Espadrilles, Beam

Kommentoi

  1. Oih, oon kans himoinnut noita!

  2. Oli pakko! Täydellisen iisit ja kevyemmät kuin tennarit.

  3. […] villasukkahousuista ja muhkeista kengistä, löysin itseni nämä kuvat nähtyäni kaivelemasta viimekesäisiä espadrilloksia kaapin pohjalta. Ensi kesän kisakuntohan on hyvä varmistaa jo tammikuun […]