kevät vastaanotettu

Lauantai-illaksi päätin pakottaa jo viikon vaivanneen köhän ja röhän taka-alalle ja raahautua peiton alta Dandyyn kevätjuhliin. Kannatti! Flunssa on tänään taas kyllä hieman osoittanut mieltään hylkäämisestä ja kaltoinkohtelusta, mutta se on pientä kun mieli on virkeä ja pirteä.

Sitä paitsi, ei minua saa pysymään kotona jos jossain luvataan tarjolla olevan lempiruokaa, juomaa ja hyvää seuraa.

Raflan kesän salaattilistan antimia on saatavilla tästä päivästä alkaen. Olin nykimässä ovenkahvaa lounassalaatin (lohi-avokado, tietty) toivossa jo 11.30, jolloin kesäsalaatit eivät olleet vielä tarjoiluvalmiina – onneksi. Otin nimittäin salaatin sijaan lounaslistalta löytyneen jumal-vuohenjuusto-avokado-pastan ja mietiskelen täällä vielä tälläkin hetkellä kieroja keinoja, joilla saisin reseptin haltuuni.

Säätkin suosivat – ihan oli keväistä!

Järjestävät tahot olivat onneksi varautuneet myös ukkosmyrskyyn ja harhauttivat juhlakansan ajatukset toisaalle megalomaanisen massiivisin lahjakassein. (Minut saa kyllä harhaiseksi harhautettua ihan pelkällä ruualla ja viinilläkin, mutta olen kieltämättä erittäin kiitollinen siitä, että pelasitte tällä kertaa todella varman päälle. Hihii!)

Sain myös ensimmäistä kertaa elämässäni istuutua ammattimeikkaajan käsittelyyn. Sumi laittoi huuliin punaa ja freesasi täten flunssapotilaan tukkoista olemusta siirtämällä taikasudeillaan niistetyn nenän punoituksen muutaman sentin alemmas. Täydellinen harhautus, sanoisin.

Sanomattakin kai selvää, mutta sanonpa silti: oli ihanaa tavata vanhoja ja uusia tuttuja, istua iltaa ja jutustella niitänäitä, ilman huolen häivää. Erityiskiitokset Stellalle, Hannalle ja Anna-Marialle uskomattoman upeista järkkäilyistä, Sumille ja Dandyn tiimille kärsivällisestä ja ammattitaitoisesta vieraiden ehostamisesta, Mikolle mahtavista valokuvista sekä vielä tasapuolisesti kaikille mukana olleille mahtavasta seurasta.

Minusta tuntuu, kuulkaas, että kesästä tulee oikein mainio.

(kuvat otti Mikko Rasila, paitsi alimman nappasi Hanna)

Kommentoi

 1. Näytätpä todella kauniilta!
  Nyt kipin kapin ostamaan värikäs huulipuna :) se sopii sulle älyttömän hyvin.

 2. Malia on oikeassa, tuo huulipuna sopii sinulle kuin huulipuna Inkelle!

 3. Huulipuna todellakin toimi, samaa mieltä!

 4. Mitä jännää oli kasseissa?

 5. Oletpas tosi kaunis! Ja tosiaan, tuo punainen huulipuna sopii sulle älyttömän hyvin. Onko sulla muuten luonnostaan tuon väriset (= noin nätin vaaleat) hiukset vaiko vaan hyvä kampaaja? :) Ja jos kampaaja, niin missäs käyt? T. Hieman keltakultaisiin hiuksiinsa kyllästynyt.

 6. Tosi kaunis meikki ja kaunis bloggari. :) Olen samaa mieltä muiden kanssa: tuo huulipuna sopii sinulle nätisti.

 7. Malia, Hanna ja Stella, kiitti tsempistä! Eihän tuo taidakaan näyttää siltä, että olisin käynyt leikkimässä äidin meikkipussilla… Taidanpas uskaltautua kokeilemaan uudelleenkin. Ei tämä nyt ensimmäinen kerta ollut, kun mulla oli punaista huulipunaa.. Mutta ensimmäinen kerta, kun se ei tuntunut pahalta tai ahdistavalta. Vau.

  Annu, no vaikka mitä ihanaa, olen aivan innoissani vieläkin! Vaatetta, kosmetiikkaa, lahjakorttia – eiköhän tänne blogin puolelle mainintaa tule niistä parhaista parhaimmista, jahka ehdin testailemaan :)

  Shoegal79, voi kiitos :) Tukassa on vaaleita raitoja, niitä on tosin sinne laitettu jo muutaman vuoden ajan säännöllisesti ja vissiin vielä enemmän tai vähemmän samalla värilläkin. Kampaajani on kieltämättä aivan loistava, Anna kampaamo Headmadessa täällä Helsingissä.

  suvi m, suurkiitokset! Mitenköhän saisin saman tuloksen naamaani ILMAN Sumia? Apua.

 8. oi, ihanan meikin sait! ja yhdyn kuoroon: punaista huulipunaa sulle heti!

 9. Pakko piipahtaa kyllä lähipäivinä vaikkapa MAC:in tiskillä ja pyytää jotain hyvää punaista huulipunaa. Ideoita muuten jollakulla sävyn suhteen? Toiveissa koostumus, joka pysyisi naamassa yli puoli minuuttia, mutta joka ei olisi aivan rutikuivaa vahaakaan.

 10. […] Post-Shave Balm. Mies, vaikket uskoisi tarvitsevasi tätä, kyllä tarvitset. Saatu lahjaksi kevätjuhlista, jää taatusti pysyvään ihonhoitorepertuaariin. Riittoisakin on, sama tuubi käytössä vaikka […]