cover me in rag and bones, sympathy.

Uudet kenkärakkaat Rag & Bonelta vilahtivatkin jo lomakuvien joukossa, mutta eipä näitä voi noin vähälle mehustelulle jättää. Ihanan klonksut ja silti niin tyttömäiset! Tykkään sileän ja mokkanahan sekoittelusta, näissä kengissä ei pienestä kikkailusta huolimatta ole mielestäni yhtään mitään ylimääräistä. Taidan kuitenkin yrittää säästellä näitä kenkiä enemmänkin juhlakäyttöön… Ainakin siihen saakka, kun selviydyn suutarille laitattamaan hieman suojaa ohueen nahkapohjaan. Mokkaa nyt toki saa hieman varoa, mutta enpä näitä toisaalta rantasandaaleiksi ostanutkaan.

Rag & Bone oli muutenkin varsin ihana merkki, heidän liikkeistään olisi taatusti voinut roudata kotiin enemmänkin pelkistettyä ihanuutta, jos kukkaro vain olisi sallinut. Suosittelen tutustumaan – paljon hienoa, tyylikästä ja ajatonta miehille ja naisille.

Illaksi jalkaan, nyt lakkaamaan varpaankynnet!

Kommentoi

  1. Hiersivät rakon oikeaan jalkaan, prkl. Tai sitten ne olivat ne ballerinat, jotka otin mukaan siltä varalta, etten jaksaisi enää pojottaa noisssa tolpissa. Oh the irony.

  2. […] olevani samanlainen eteerinen keijukainen pilkkumekossani.. Kunnes toisin todistetaan. Yhdistän Rag & Bonen sandaaleihin, Chanelin veskaan, yhteen kivaan koruun ja toivottavasti myös paljaisiin […]

  3. […] tovi sitten Nykistä hankkimiani Rag & Bonen kenkiä ja tokaisin, kuinka kivoja vaatteita ja juttuja heidän liikkeessään oikeastaan olikaan. Tässä […]

  4. […] Saattaa toki olla, että syy äkilliseen korkokammoon johtuu niistä seitsemästä rakosta jotka Rag & Bonen rakkaani raapivat eräänä perjantai-iltana kun laitoin ne ensimmäistä kertaa paljaisiin jalkoihin. […]