ympyrä sulkeutuu

Huh. On kulunut jo kymmenisen kuukautta siitä, kun kirjoitin ensimmäisen brogues-kenkiä käsittelevän postaukseni tänne. Nyt – vain noin 250 kirjoitusta myöhemmin – olen vihdoin löytänyt unelmakenkäni.

Viime lokakuussa törmäsin J.Crewn tulevan (ja nyt kohta jo kuluneen..) kevään mallistoon ja täten myös Aldenin J.Crewlle ekslusiivisesti valmistamiin, käsintehtyihin brogues-kenkiin. Kaikki hipoo täydellisyyttä: värivalinta, yksityiskohdat ja lestin muoto, sekä tietty kokonaisuus. Ainoa murheenkryyni tällä hetkellä on mukavuusaspekti – vai pitäisikö kenties sanoa epämukavuusaspekti? Kengät ovat lievästi sanottuna melko tukalat ja jäykät jalassa näin alkuun. Kirjoitushetkellä niillä on kymmenisen tuntia käyttöä takanaan, taatusti on tullut lausuttua yli kymmenen kirosanaakin. Olen kuitenkin valmis kestämään kivut pahemmin mutisematta, sillä olen täysin vakuuttunut siitä, että meillä (siis minulla ja kengillä) on pitkä yhteinen tulevaisuus edessämme.

Kommentoi

  1. Vinkki. Laitat nuo kengät huomenna illalla jalkaan niin voidaan kaataa niihin skumppaa. Luulisi venyvän kosteana lempeämpään muotoon.. ;)

  2. Itseni tuntien tuo saattaisi kuulostaa oikein nerokkaalta idealta jossain vaiheessa iltaa.. Taidanpahan siis varmuuden varalta etsiä kaapistani vanhimmat ja rähjäisimmät conssit tämän illan kunniaksi :)

  3. […] Hauskaa, että mainitsin tuolloin etsiväni vaaleamman sävyisiä ruskeita kenkiä. No, nyt omistan sellaiset ja ne ovat silkkaa parhautta.. Joten tällaiset kaveriksi – miksipä ei? Hinta on kuitenkin […]