takaisin kotona

Loma ohi, takaisin kotona. Vuorokausirytmi on aivan katollaan, kävelen horroksessa ympäri kämppää ja yritän purkaa matkalaukkuja muttei siitä tule oikein mitään koska unohdan väsymykseltäni kesken kaiken mitä oikeastaan olinkaan tekemässä. Bonuksena myös jäystävä kurkkukipu, joka iski paluumatkalla lentokoneessa, sama homma joka lomalla. Mikähän siinäkin on?

Kivaa oli, sen varmaan jo päättelittekin kun emme sitten oikein raaskineetkaan tuhlata kallisarvoisia NYC-minuutteja tietokoneen näpertämiseen ja blogin päivittämiseen. Huppista, sori.

Nyt teetä, hereillä sinnittelyä ja pyykinpesua, laitetaanpas niitä loistavia kauppa- ja ravintolavinkkejä sekä matkalla tehtyjä löytöjä tänne blogin puolelle ensi viikon varrella.

Kommentoi

  1. Lentokoneen ilmastointi. Siinä syy joka kerta reissussa iskevälle flunssalle. Ainakin minulla. Ja vielä nuo mannertenväliset, tai siis pitkät, lennot on pahimpia. Yhdellä matkustajalla on pöpö->hengitellään yhdessä 7h-> kaikilla muillakin on pöpö. Ätsih!

  2. Tervetuloa takaisin!
    Innolla odotellaan matkakertomuksia :)

  3. Nina, siis juurikin näin – mutta miksi se flunssa iskee aina paluumatkalla, ei koskaan menomatkalla vaikka olosuhteet ovat just samat? :D En valita että näin, jos sen flunssan on pakko tulla niin mielummin mä siitä kotona kärsin kuin matkoilla.

    Malia, kiitos! Päivittelemme :)