potentiaalia

No niin! Olisikohan tässä nyt meikäläiselle uusi luottofarkkumalli? Sovittamalla selviää, mutta kuvauksen mukaan näiden Flex-mallisten farkkujen pitäisi olla vastaus housuongelmiini.

Vuonna 2005 löysin Acnen farkkumallin Hex. Tuolloin lähes suora lahje koettiin kapeaksi, pillifarkkuinakin niistä puhuttiin. Nyt Hexieni (4 puhki käytettyä ja epätoivoisesti paikattua paria) lahkeet tuntuvat hulmuavan vähän liikaa ja jotenkin väärällä tavalla, mutta vyötärö niissä on edelleen kohdallaan. Se ei ole liioitellun korkea, mutta ei myöskään lantiomalli. Minä tykkään – korkeampi, normaali vyötärö hellii muotoja ja on niille armollinen, lantiomalli runttaa jenkkakahvat framille ja aiheuttaa ahdistusta.

Ostin loppuvuodesta itselleni mustat Acnen Kex-malliset farkut ja olen niitä kovasti käyttänytkin. Niiden lahje on kapea, mutta näiden kohdalla voidaan vielä puhua housuista, ei jeggingseistä. Housut ovat olleet pätevät, mutta aivan täysin täydelliset niistä tulisi jos vyötärönauhaa saisi nostettua pari senttiä ylemmäs.

Kysymys: onko joku nähnyt näitä jo Helsingin liikkeissä? Lähes kaiken muun voi jotenkin tilata netistä, farkkuja ei ikinä. Tuumakoot kun voivat heitellä saman merkin ja mallinkin sisällä parilla numerolla, pesusta ja väristä riippuen – mikä lie siinäkin on.

Acne Flex Icon Jeans, 170 €, shop.acnestudios.com

Kommentoi

  1. Onpas muuten just sen väriset farkut, jotka mulla on ollut mielessä. Ja malli vaikuttaa tosi hyvältä myös. Mutta ei, en tiedä mistä noita saa. Seurailen blogianne, jospa joku vaikka tietäis :)