avainlenkki onneen

Vasemmalla on jo omistamani täydellinen musta Mhannin laukku, oikealla samainen laukku mutta ruskeana. Laukkuni on ollut erittäin ahkerassa käytössä viimeiset kuusi kuukautta ja olen tykästynyt siihen niinkin paljon, että harkitsen vakavissani ruskeankin laukun hankkimista.

Kauniin muotoilun lisäksi plussaa tulee myös käytettävyydestä, josta taisinkin paasata jonkin verran syntymäpäivieni yhteydessä. Silloin unohdin kuitenkin mainita yhden tärkeän yksityiskohdan –  avainlenkin. Se ei ehkä suoranaisesti ole mullistanut elämääni mitenkään, mutta ainakin se helpottaa sitä vähäsen. Esimerkkinä mainittakoon, etten jäänyt kertaakaan ulko-ovemme eteen paleltumaan jääkylmän talven aikana – en edes pieneksi, mutta hyvin, hyvin pitkältä tuntuvaksi hetkeksi avaimia etsiskelemään. Kiitos suunnittelija-Brunolle tästä mainiosta yksityiskohdasta!

Kommentoi

  1. […] kyllästyi jatkuviin kyselyihini ja osti minulle syntymäpäivälahjaksi avainlenkillä varustetun Mhannin laukun. Valtava mutta varsin monikäyttöinen avaimenperäni toimi oikein hyvin aina siihen saakka, kunnes […]