a single man

Tässäpä elokuvasuositus kaikille kauniin ystäville: Tom Fordin esikoisohjaus A Single Man. Jo silkka tarina oli niin koskettava ja kaunis, että Inke pyyhki ensimmäiset kyyneleet poskiltaan viiden minuutin jälkeen. Itkemisen ja liikutuksen lomassa, tarinan lumoissa ehti toki pistämään myös merkille Tom Fordin elokuvaan tuuppaamat ajattoman tyylikkäät miesten vaatteet ja asusteet sekä uskomattoman tyylipuhtaan miljöön. Ei virheen virhettä, ei roson rosoa. Oli pakko istua teatterissa läpi lopputekstien – jos se olisi vaikka alkanut uudestaan. Ärsyttävä monilahjakkuus tuo Ford, hype ei tällä kertaa perustu vain siihen että mies sattuu olemaan myös kuulu vaatesuunnittelija.

Tällaista lisää. Taattu hankinta dvd-kokoelmiin.

Mene jo leffaan, ettet vain jää ilman.

Kommentoi

  1. ja luonnollisesti tota ei näytetä enää tampereella… :S

  2. Täydellinen elokuva.

  3. Todella kaunis, koskettava, vaikuttava, tyylipuhdas… suosittelen myös kaikille jotka eivät ole sitä vielä nähneet.