shake it like a polaroid picture

Philippe Roucoun Objets Trouvés -huivit ovat silkille printattuja polaroid-kuvia. Ne ovat myös melkeinpä hienointa, mitä olen nähnyt vähään aikaan. Olkoonkin, että olen saattanut sanoa noin muutamastakin asiasta mm. edeltäneen viikon aikana.

Ongelmia on vain kaksi:

1) hinta on aivan hirveä
2) huivit ovat tuntuneet viime aikoina jotenkin väärältä.

Niin, en ole saanut kietaistua kaulaani moneen kuukauteen oikeastaan muuta kuin mustan villahuivin tai äidin tikkaaman kashmirkaulurin. Huivit ovat tuntuneet jotenkin liialta, täysin ylimääräisiltä. Polaroid-huivi saattaisi korjata viilentyneet välini tuohon asusteista lempeimpään, mutta noin kalliita riskejä ei vain oteta. Toisaalta – jos huivi alkaisi kaulaan käärittynä yllättäen kiristää, voisinhan aina vain kantaa huivia kuten kuvien malli. Eipähän menisi kaunis kuva hukkaan piiloon käärittynä.

Philippe Roucou Objets Trouvés -huivit 449 CAD (n. 330 €), reborn.ws

(ps. Lisää jumalhuiveja Roucoun sivuilta löytyvissä pdf-katalogeissa. Suosittelen, mutta muistakaa: katsoa saa, ei koskea. Poppaa.)

Kommentoi

 1. Ne on hienoja – mutta jos tuon panee kaulaan niin en sanoisi samaa. Tauluna ehkä…

 2. violet, ai, mun mielestä ne toimivat yllättävän hienosti myös kaulaan kiedottuina. Mut joo, veikkaan että random polaroidkuvan saa teetettyä seinälle jättikoossa vähän edullisemminkin – jatkoin googlailua postaamisen jälkeen ja opin, että nuo silkkiprintit on tehty Hermèsin tehtaalla. Kaikenlaista, sitä…

 3. Apua. Ihan järjettömän hienoja! Jos olisin työssäkäyvä niin tuo hintakaan ei tuntuisi pahalta. ”I die” niinkuin R.Zoe sanoisi…

 4. noni, kiitos vaan. haluanhaluanhaluan. ainakin tuon, missä on teksti ja tuon, missä on ilmapalloja. pläh.

 5. Eikun sitä vaan meinasin että mulla olis koko ajan tunne että hieno kuva ei ”näy kunnolla” jos huivi on kaulassa…että siksi se ei olisi yhtä hieno kuin vaikka….seinällä roikkumassa????

 6. indie, I know! Pelottaa vähän.. Eilisen googlailun tuloksena tajusin, että eräs näitä jälleenmyyvä liike sijaitsee korttelin päässä hotellista, jossa vietän ensi viikon. Oh crap.

  stellagee, sori. Onneksi valinnanvaikeus sentään helpottaa ihastusta, vaiko? :) Siellä sivuilla oli vielä pari, joihin ihastuin yhtä paljon kuin noihin jotka sä nostit esiin. Meillä on vielä samat suosikitkin :D

  violet, hahaa – ehkä sen ongelman voisi ratkaista tuon esittelyhenkisen kantamisen sijaan myös sitomalla huivin viitaksi niskaan? Ei mutta totta puhut, saattaisin itse olla huivin kanssa alkuun hivenen rasittava kun repisin sen kaulastani esitelläkseni kuvan erikseen joka frendille.

 7. I found it for 200€ !!!!
  on: http://www.philipperoucou-eshop.com