kevään pelastaja

Vichyn Aqualia Antiox -sarjaa on testailtu puolen blogi-Suomen voimin. Minäkin testasin hieman, kun sain kotiini neljä muutaman millin kerta-annosta Aqualia Antiox -kosteusemulsiota, siis niitä sellaisia pussukoita joita on naistenlehtien välissä. Sen verran toimivaa tavaraa että hain koko tuubin kotiini kolme näytteistä käytettyäni, ettei vaan tarvitsisi olla enää aamuakaan ilman.

Ja mikäkö tekee voiteesta hyvän löydön? Se on kevyttä, kosteuttavaa ja hyvin levittyvää, eikä rasva puske meikin läpi. Siinä on myös pieni aurinkosuojakerroin, SPF12. Enemmän suojaa naamaan toki lisätään kun aurinko porottaa kunnolla, mutta luulisi tuon suojakertoimen riittävän ainakin kevät-Helsingin pikkupaisteissa. Olen aurinkovoidehapatuksen uhri, pelkään ihosyöpää ja rypistymistä enkä liiemmin perusta rusketuksestakaan. Pieni päivetys on sitten asia erikseen.

Parasta voiteessa on kuitenkin se, että se jotenkin mystisesti tuntuu tasoittavan ihon väriä, veikkaan sen liittyvän voiteen seassa killuviin pieniin oranssinruskeisiin hippusiin. Mustat silmänaluset ja pienet näppylät nyt eivät tietenkään pelkästään tällä piiloudu (eivätkä muuten enemmälläkään…), mutta ihon sävy vain on tasaisempi voiteen levittämisen jälkeen. Eikä tämä voide edes ole 20 euron tuubihinnallaan mitenkään ylihinnoiteltu, päinvastoin.

Hehkutusta kerrakseen, mutta minkäs teet kun joku vain toimii. Täällä päin majaileva, varsinkin talvisin pintakuivuuteen kallistuva sekaiho ainakin tykkää uudesta rasvakaveristaan.

Vichy Aqualia Antiox Fluide Hydratant 24H, n. 20 euroa, apteekeista.

Kommentoi

  1. Mä sain samat pussukat mutta mä en ihan vakuuttunut tuotteesta. Tai siis voide kosteutti hyvin ja oli siinä suhteessa toimiva, mutta minulle tuosta jäi kasvoille rasvainen pinta koko päiväksi. Ja minulla on kuitenkin kuiva iho! Pari pussia on vielä käyttämättä, ehkä kokeilen laittaa rasvaa hyvin hyvin ohuen kerroksen. Jos kiilto siinä katoaisi ja rasva imeytyisi paremmin.

  2. Nina, ohoh! Noh, sama homma aina kosmetiikan ja erityisesti ihonhoitotuotteiden kanssa – se, mikä pelastaa yhden, on toiselle tuhoksi. Etkös sä muuten ollut just mun kohtalotoveri Dermalogican kanssa? :) Voin ottaa pussit vastaan, jos et enää halua niitä käyttää – mä voisin vaikka kylpeä tässä voiteessa, oon ihan ihastunut :D

  3. Juu, olin kohtalotoveri Dermalogicassa, siksi olinkin vähän yllättynyt tästä ylistyksestäsi. Ja siksi haluan myös vielä antaa voiteelle mahdollisuuden. :)

  4. Nina, harmi kun hommat eivät mene helposti, sepä se olisikin kivaa jos voisimme käyttää toisiamme koekaniineina ja aina menisi suositus nappiin :D Testaa pari päivää putkeen niillä pussukoilla, voihan se olla että kasvoilla kestää hetken tottua tohon.. Tai sitten teitä ei ole vain tarkoitettu yhteen, nyyh.

  5. Hyvä tuote, kokeiltu on!
    Ajattelen silti että teitä rahastetaan. Mun lähiapteekissa toi oli 13 euroa;-)

  6. Itse testasin tätä voidetta tänään samanlaisesta näytepakkauksesta juurikin tämän postauksen innoittamana. ;) Olisinkin varmaan unohtanut koko näytteet pitkäksi aikaa ilman muistutusta… Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt, vaan testasin ja ihastuin! Voide antoi ihanaa, taianomaista hehkua kasvoille sopivasti näin kevään kunniaksi. Hyvästi nuutunut talvi-iho! Koko päivän ajan oli kaunis olo ja jos siihen riittää vain edullinen voide, niin pakkohan tätä on saada lisää! Alkuviikosta pitää siis kävellä apteekkiin asti ostoksille, kun jäljellä olevilla muutamalla pussukalla ei taida kovin pitkälle pötkiä. :)