margaret howell s/s 2010

Brittisuunnittelija Margaret Howell on minulle uusi tuttavuus. En oikein tiedä, oliko hänen vaatteisiinsa törmääminen loppujen lopuksi mitenkään hyvä juttu. Nyt minulle ei kelpaisi enää mikään muu. Vaatteet ovat kauniita, ajattomia, pelkistettyjä, täydellisiä, helposti yhdisteltävissä.. Niin, sekä mitä melkoisen kalliitakuinkas muutenkaan.

Olen hyvä ihastumaan yksittäisiin vaatekappaleisiin, mutta harvoin kokonainen mallisto iskee kuin metrinen leka. Keräilen täällä alaleukaani lattialta ja mietiskelen, miten totta onkaan sanonta siitä, että vähemmän on enemmän. (Paitsi jos puhutaan rahasta. Hittolainen.)

Kesäduffeleita? Raitoja ja trenssitakkeja? Valkoista, harmaa, beigeä, tummansinistä ja mustaa? Väljiä linjoja, simppeleitä leikkauksia? Kyllä, kyllä, kyllä.

Howell, pue minut.

Kommentoi

  1. Kesäduffelit näyttivät ihanilta! Mutta harmillisen kalliita ovat :/

  2. Ihania perusjuttuja – hyviä vinkkejä pukeutumiseen Howell’in henkeen. Hyvän hintaisia, mutta laatu maksaa. Trenssi jäi kaivelemaan…

  3. h, äläpä muuta sano. Noh, mitä sitä nyt oikeastaan takilla kesällä olisi tehnytkään… (Okei. Paitsi Suomen kesässä. Tuohan olisi lähes järkisijoitus.)

    mom, olin ihan varma että tykkäät näistä, odottelinkin jo kommenttiasi! Trenssi on kyllä hyvännäköinen. Kallis, mutta taitaapa olla Burberryn malleja halvempi – osa niistä maksaa tuplat.

  4. Voi Inke minkä teit! Nyt olen himon riivaama. Mallisto on kuin suoraan unistani, tai no, yksi kukkamekko siellä saisi vielä olla. Mutta annetaan se anteeksi. Onneksi samantyyppisiä asukokonaisuuksia on aika helppo rakentaa siitä mitä kaapista jo löytyy.

  5. Eeva, sori! Arvasin, että nämä saattavat puhutella myös teikäläistä. Onneksi näistä voi sentään inspiroitua, vaikkei rahaa Howelleihin olekaan. Ihan huikeita nuo hänen vaatteensa kyllä ovat.. Vaikka naurattaa, että nämä perusvaatteet saavat minut haukkomaan henkeäni siinä missä muut kuolaavat mitä hämmentävimpiä, moniulotteisia ja supertaidokkaita luomuksia :D

  6. […] Howell sai minut pauloihinsa välittömästi, kun törmäsin merkin vaatteisiin ensimmäistä kertaa kuluneena keväänä. Kevään mallisto ei nähtävästi ollut mikään onnenkantamoinen tai vahingossa onnistunut […]

  7. […] Margaret Howellin klassisen eleettömästä ja huolettoman tyylikkäästä meiningistä kuin aina aiemminkin. Ihanaa, että hänkään ei tunnu kokevan valtaisaa tarvetta luoda nahkaansa ja […]