safari dreaming

Kylläpä näyttää yksinkertainen hyvältä. Kuvan t-paita-khakihousu -kombinaatiosta muuttaisin vain kengät. Minulla nimittäin oli vuosia sitten Zaran kultaglitteriballerinat. Bilehileballerinat jalassa jätin jälkeeni melkoisia vanoja kimaltelevaa kultapölyä. Jännää, että kenkiin ei koskaan tullut kaljuja länttejä, olkoonkin että eteisen lattioilta löytyneillä hilemäärillä olisi askarrellut joulukortit melko isollekin suvulle. Nyt ottaisin mielummin nuo eccokenkien näköiset purkkariloaferit. Oi aikoja, oi makuja.

Ja selkään tuollainen reppu. Se huokuu ihanaa eräretkihenkeä: fiiliksessä on mukana aavistus lintubongausta, vettyneet eväsleivät, termari täynnä haaleaa teetä ja muutaman puuttuvan teltanpystytyskoukun kirvoittamat kirosanat. Tahtoisin, mutta en jotenkin koe järkeväksi maksaa 180 euroa repusta, jollaisia ovat varmasti kaikkien vanhempien omakotitalojen vintit täynnä. Vinkatkaahan, jos teiltä löytyy ylimääräisiä. Sisältä löytyvistä kellastuneista kartoista saa plussaa!

Asu A.P.C.:
Openwork Top 90 €
New Fatiques 140 €
Porselli Ballerinas 130 €
Backpack 180 €
Mocassins 295 €

Kommentoi

 1. äh, oon kehittäny jonkinlaisen pakkomielteen tosta tommosesta erärepusta, kun näin tän kuvan:

  http://copenhagenstreetstyle.dk/seen-on-the-street-lille-kongensgad/

  lähenki tästr seikkailemaan lempikirppikselle tohon naapuriin! ja joo, on kyllä kiva yhdistelmä värien ja muotojen puolesta :) mäkin kyllä vaihtaisin noi rumat ballerinat johonki ronskimpiin menopeleihin.

 2. Oranssi, siis juuri noin! Eipä helpottanut eräreppukuume tuosta linkittämästäsi kuvasta. Löytyikö reppu kirppikseltä?

 3. No voi höh! Tarkoitus oli vinkata, että Varustelekan nettisivuilta vähän tuontyyppisiä reppuja saisi tilattua, mutta nähtävästi Saksan armeijan jääkärirepun vanhempi malli onkin Varustelekalla loppu :( Uudessa mallissa ei ole enää nahkaremmejä, mutta muuten se onkin niin hyvä ja miellyttävä reppu, että kesän festareille sellainen on hankittava.

  180 euroa repusta, jonka hihnat näyttävät ikävän kapeilta ja hiertäviltä ei oikein innosta, kun tollainen jääkärireppu maksaa alle 18 euroa, ja siinä on miellyttävät hihnat.

  Mun täytyy paljastaa, että omistan tuollaisen vanhan erärepun, mutta nyt se roikkuu jossain kesämökillä, kun vanhat soljet ja nahkaremmit on kuluneet puhki. Tajusin juuri, että suutari saattaisi saada korjattua remmit kuntoon, joten täytyykin seuraavalla mökkireissulla napata reppu mukaan, jos se näyttää siltä, että suutari saa sen korjattua käyttökelpoiseksi.

 4. Inke, no äh ei löytyny ei :D mut tuskin tää materialisti tähän kuolee. yleensä kirppiksil tuppaa olemaan vaa niit sellasia nahkalapuista kyhättyjä ysärireppuja, ja sellasta en kyl nyt todellakaan ettiny, heh.

  mut niin ku sanoit, luulis et jostain mummin vintilt löytyis joku sellanen ihana yksilö, jossa säilytetään jotain roinaa…

 5. Lotu, kiitos kauniista ajatuksesta! :D Täytyy pitää silmät auki, jos jostain tupsahtaisi vastaan kunnon eräreppu nahkaremmeillä. 18 euroa kuulostaa kyllä paremmalta hinnalta kuin 180 euroa, reppu kun ei mulla ehkä aivan päivittäiseen käyttöön saakka pääsisi päätymään kuitenkaan…

  Toivotaan, että suutari saisi puhallettua eloa vanhaan reppuusi. Jos vaan on mitenkään siinä kunnossa, että kannattaa lähteä korjailemaan… Veikkaan, että kunnolla kulunut kangas näyttäisi tosi hyvältä.

  Oranssi, voi harmi :D No, olisihan tuo toisaalta ollut vähän turhan hyvää mäihää jos olisit saanut mieleisesi veskan kotiin ensi yrittämällä. Jatketaan etsintöjä ja väistellään ysärinahkapalareppuja :D