precis

Juuri tältä haluaisin näyttää tänä keväänä. Hommaa hidastaa ehkä hieman se, että olen toistaiseksi aristellut hieman sekä löysiä housuja että jakkuja ja bleisereitä. No, haaveilla saa ja tavoitteita voi aina asettaa.

Kuvan vaatteet ovat ruotsalaisen Hopen tekosia ja ne toimivat hienosti yhdessä.. Mutta uskoisin, että jokainen asun vaatekappaleista pärjäisi loistavasti myös omassa kaapissani ja puhaltaisi ehkäpä myös uutta eloa vanhoihin suosikkeihini. Housut olisin valmis klikkaamaan kotiini tältä istumalta, mikäli niiden mitat löytyisivät jostakin. Mikä lie, mutta tuntuu että aina kun myydään leikkaukseltaan löysempiä, väljälinjaisia housuja, täytyy sopivan parin löytääkseen valita aina omaa normaalikokoaan pienempi koko. Mikähän tässä on sitten pointtina?

Tänään ei tee mieli ottaa riskejä, sovittamaan pitäisi päästä. Ja voi olla, että pappahousut napakammasta kankaasta vaativat vartta hieman enemmän kuin 161 cm.

Hope Fran Trousers, 154 €, The One Blazer, 275 €, Classy Tee, 65 €, hopeshoponline.com

Kommentoi

  1. Täällä bloginne 155-senttinen lukija, jonka sydämessä läikähtää myötätunto ja sympatia, kun luen pohdiskeluja vaatteiden pituuksista. En ole ikinä ostanut housuja, joita ei olisi pitänyt lyhentää 5-15 cm. Aikuisten mitotuksen paidat ovat usein liian pitkiä – tavallinen toppikin on tunika. Nyökyttelen täällä ymmärtävästi.

  2. Hei Ihana anonyymi, sori kun olen unohtanut täysin vastata sinulle. Mykistyin kai myötätunnostasi :) Mä olen sinua sen 5-6 cm pidempi, mutta munkin farkkuja täytyy silti aina lyhentää n. 5-10 cm. Kenelle ne niitä lahkeita tekee? :D Se on kyllä ikävää, kun aina pelottaa että housut menevät liian lyhyiksi.. Ja kun en itse moista pysty tekemään, tulee farkkujen hintaan aina parikymppiä lisää ompelijakuluja. Ja joo, monet paidat kyllä ovat hitusen liian pitkiä, varsinkin kun tällä hetkellä leikkaukset ovat pidempiä jo valmiiksi. Oh well.. Eipähän vilku napa. Koitetaan kestää :)