’nuff said

Très Bien Shop alkaa vihdoinkin pääsemään vauhtiin näin kevään kynnyksellä. Uutta tavaraa pukkaa valikoimaan lähes päivittäin ja varsinkin pohjoisamerikkalaiset merkit ovat hyvin edustettuna. Pendeltonin, Engineered Garmentsin ja Woolrich Woolen Millsin vaatteita on hienosti tarjolla, sekä nyt myös nämä Aldenin jumalaiset (tai jumalaisen kalliit) kengät.

”American brogue, also called long wing in the finest leather possible. Cordovan, where the tanning process takes a full six months to complete and produces leather that is soft and supple, yet very durable. Alden’s classic patterns take on a unique character when made from genuine shell cordovan.”

Tai lyhyesti Très Bienin etusivun  mukaan ”Enough said.” Kuva puhukoot puolestaan.

Itse etsiskelen kyllä astetta vaaleamman sävyisiä ruskeita kenkiä, mutta kyllä nämäkin kelpaisivat.

Kommentoi

  1. […] löytäneeni jotain uutta, mutta ei.. Olen jopa itse kirjoittanut näistä kolmisen kuukautta sitten. Hauskaa, että mainitsin tuolloin etsiväni vaaleamman sävyisiä ruskeita kenkiä. No, nyt […]