top 3 tänään

Ostin ensimmäiset aavikkotossut tammikuussa ja olen ollut todella tyytyväinen niihin. Jalkani ovat pysyneet kuivina ja minä pystyssä niin liukkaalla kuin myös märällä kelillä. Tästä hyvästä olen päättänyt hankkia toiset samanlaiset, tällä kertaa kuitenkin beigenä. Näissä kelpaakin käpytellä töistä kotiin kevätauringon paisteessa työpäivän jälkeen.

Liityin hieman myöhässä iPhone-klaaniin. Tämä tapahtui nähtyäni videon, jossa alle vuoden ikäinen lapsi käytti iPhonea sujuvammin kuin minä. Se oli yhtä aikaa pelottavaa ja kiehtovaa sekä ratkaisi myös oman ostopäätökseni.

Vielä viimeisenä, mutta ehkä tärkeimpänä Radio Helsingin iPhone-applikaatio. Todella mahtava vekotin, jonka avulla pystyn kuuntelemaan maailman parasta radiokanavaa kotimatkalla. Kiitos kaikille (myös Paskalistalle) siitä, että olette olemassa!

Kommentoi

  1. En nähnyt videota, mutta minut vakuutti aikoinaan veljeni hiukan alle 2-vuotias poika, joka halusi aina ”petata” – osasi itse aukaista iphonen, etsiä oikean pelin ja näpytellä sujuvasti. Helppokäyttöisyyden vuoksi suosin Applea muutenkin.

  2. <3 Radio Helsinki!