paperipussi

Viime syksynä olin aivan pähkinöinä Fifth Avenue Shoe Repairin mallistosta. Kevään vaatteista en ainakaan muutaman ensimmäisen silmäyksen jälkeen ole suuremmin innostunut.. Mikä lie. Eivät nämä nyt niin hirmuisesti eroa syksyn linjasta. Samaa leikkauskikkailua siellä on, samoja värejä ja pitkälti samanlaisia vaatteitakin, kesäisemmistä matskuista vaan. Ehkäpä se on vain fiiliksestä nyt kiinni – tällaisiin haluaa pukeutua syksyllä, kesäksi taidan kaipailla jotain iisimpää ja simppelimpää.

Paitsi tuollaisen ryttyistä paperipussia jotenkin muistuttavan hameen voisin ottaa. Yhdistäisin mustaan tai valkoiseen väljään t-paitaan ja mustiin korollisiin sandaaleihin.. Mikäli siis sellaiset omistaisin. Noh, lisätään ne haavelistaan hameen kanssa.

Uskoisin muuten, että tuo hame toimisi loistavasti myös syksyyn siirryttäessä, kaveriksi kun pukisi vaikkapa ohuen mustan perusneuleen. Tykkään, etteivät vaatteet ole liikaa sesonkiin sidottuja – mulla ei muutamaa pakollista poikkeusta kuten sandaaleja ja aurinkolaseja lukuunottamatta taida olla erikseen kesä- ja talvivaatteita. Tällaisena haluaisin tilanteen pitääkin… Ja ellen suuremmin innostu topeista, shortseista ja pikkuruisista kesämekoista tänäkään kesänä, eiköhän homma pysy hanskassa ihan omalla painollaankin.

Fifth Avenue Shoe Repair Summer Skirt, 275 €, shop.shoerepair.se

Kommentoi