it’s madras time!

Aaah… A.P.C.:n puuvillapainotteinen Madras-mallisto ensi kesälle on nyt tyrkyllä firman nettisivuilla. Näitä kiusauksia, näitä kiusauksia… Okei, mitään Madras-mallistoon kuuluvaa ei jostain syystä ole haaveista huolimatta koskaan eksynyt omaan garderobiini, mutta fiilistellyt olen näitä aina ja paljonkin. Ehkä intianpuuvillajutut ovat kuitenkin olleet sitten hieman liian hipahtavia taipuakseen omaan arkeeni.

Raitaneuleet nyt yllättäen puhuttelevat minua edelleen…  Mutta entäs tuo ruutumekko? Yllättävästä kiinnostuksesta taitaa vastuussa olla Jan Our Legacyn kauluspaitoineen. Vaikka olenkin vahvasti pariskuntatuulipukuja ja matchaavaa pukeutumista vastaan, tahdon silti oman kepeän puuvillaruutujutun kesäksi… Sekä jaetut ruutujenkäyttövuorot koomisten tilanteiden välttämiseksi.

Sininen väri kuulemma karkoittaa hyttysiä. Siinäpä olisi hyvä syy hankkia kesämekko tai kaksi. Lapin kesä, tiedättehän.. (Saatammehan sentään viettää siellä jopa pitkän viikonlopun. Jos vanhat merkit paikkaansa pitävät, tuon viikonlopun sääennuste on +5 c ja tihkusadetta. Jättäkäämme faktat huomioimatta.) Ykkösvalintani on tuo seilori.. Tai ehkäpä sittenkin toinen oikealta. Tiedä häntä, mutta molemmat huutavat seurakseen ruskeaa nahkalaukkua. Yksi Alexa, kiitos! (Alexa suojaisi myös hyttysten hyökkäyksiltä. Varjelisin laukkua niin kovasti, etten uskaltaisi viedä sitä ulos.. Enkä jättää sitä vartioimatta. Voin luopua sinisistä suojamekoista, jos vain annatte minulle tuon veskan. Jooko.)

Kommentoi

 1. Tuo ruutuhuivi on kivan pirteä! Ja siniset mekot ihania, mäkin haluan…

 2. Minullekin alexa! Kiitos. Voisin noista sinimekoista ottaa ilomielin tuon kukallisen, jotain herkkää ja hempeää, mutta ei liian värioksennusmaista mekkoa olenkin kaivannut. Seilorikin olisi oikein kiva. Näin yksi päivä kirppiksellä oikean seilorimekon, sellaisen pitkän. Harkitsin hetken sen hankkimista ja tuunaamista kesäkäyttöön, mutta sen hinta oli niinkin korkea kuin 15 e, että en raskinut. Kaikki on suhteellista..

 3. Myydäänkö A.P.C:n vaatteita jossain päin Helsinkiä? Tuo sininen raitaneule on ihana.

 4. Uu, mä olen eniten fiilistellyt sinistä mekkoa (alhaalla, ensimmäinen vasemmalta). Raikas, klassinen, yksinkertaisen tyttömäinen, peräti vähän 30-lukua? Toukokuu, mekko, ruskea laukku, broguet tai ballerinat..

  s, Beamhill ja Beam ainakin myyvät!

 5. h, no nii-in.. Minkä mekoista ottaisit mieluiten? :D

  wikke, emme taida olla yksin tämän mieliteon kanssa.. Yhyy. Mun mielestä se laukku ois niiiiiin mun näköinen, ansaitsen sen jo ihan vaan siks! :D Seilorimekko kuulostaa loistavalta. Hae ihmeessä pois kuljeksimasta!

  s, se on hieno. Harmi, että näitä Madras-malliston vaatteita en ole vielä Helsingistä bongannut.

  Vasilisa, taitaa olla sama myös mun suosikki. Luettelit juuri kaiken mitä sen kanssa tarvitaan :D