väliinputoaja(n)

No niin ystävät, nyt kaipaisin teidän apua.

Yhdeksän kertaa kymmenestä olen nimittäin kokoa 48 tai M, hyvä niin. Tämän mahtavan ruutukuosisen Engineered Garmentsin (pikku)takin kanssa on kuitenkin pienimuotoinen ongelma, sillä löytämäni kokotaulukkojen mukaan olisin juuri siellä S:n ja M:n välissä. Koska en omista yhtään EG:n vaatetta, on todella vaikeaa tietää pysyisinkö omassa koossani vai vaihtaisinko pienempään. Trés Bien Shopin malleistakaan ei ole apua. Ensimmäinen, joka on itseäni viitisen senttiä lyhyempi käyttää S-kokoa ja toinen joka taasen on itseäni kymmenisen senttiä pidempi käytää vuorostaan M-kokoa. Tämän valossa olisin kallistumassa pienempään kokoon.. Mutta kun se sotii jotenkin järkeä vastaan. Jos jollain on kokemusta, niin saa (ja pitää) jakaa.

Hjälp!

Kommentoi

  1. http://www.contextclothing.com tuolta voi joidenkin takkien mittoja katsastaa. Joko photoshop moka on kaikonnut mielestä ja klassikkotrenssin metsästys voi jatkua: http://www.superfuture.com/supertalk/showthread.php?t=196211

  2. Itsellä pituutta 183cm ja tuo tämän kevään shawl collar cardi (bureaun sinisenä versiona) on justiinsa passeli M-kokoisena, tosin voisi ehkä ihan pikkuisen reilumpikin olla. Alaspäin en ainakaan lähtisi EG:n kanssa yleisesti ottaen menemään. Brändin lookin kanssa ihan pikkuisen reilun kokoinen vaate ei ole paha juttu, mutta liian pienenä EG näyttää tosi pahalta.

    Paitojen kanssa EG:llä muutenkin enemmän vaihtelevuutta eri mallien välillä, kokemuksien mukaan takit ovat yleensä aika true to size (ainakin tähän mennessä kaikki omistamani EG:n ja WWM:n m-kokoiset takit ovat istuneet hyvin).

  3. Joonas, kiitos vinkistä. Ellen ihan väärin muista, niin taisin käydä myös Contextin sivuilla tietoja etsimässä. Tres Bienin sivut saivat valitettavasti mut epäröimään.. :) Mitä Photoshop-mokaan tulee, niin se ei onneksi jättänyt kovinkaan pahoja arpia. Metsästys jatkukoon!

    Steve Mesa, olin tilata sinisen itselleni, mutta se myytin tosi nopeasti loppuun ja jäin ilman. Onko se yhtä mahtava kuin kuvissa? Tämän sun vastauksen jälkeen taidan uskaltaa tilata ruudullisen version itselleni, laitanko laskun sulle tulemaan kiitokseksi? Ei vaiskaan, kiitos paljon avusta!