inspiroitunut

Päivän kollaasin inspiraationa toimi tuntematon, erittäin tyylikkäästi pukeutunut herrasmies työpaikkani aulassa. En tiennytkään, että viinipunaiset vakosamettihousut voivat näyttää hyvältä. Kiitos oppitunnista!

Pikkutakki Universal Works, £100, glassboutique.co.uk
Solmio Berg & Berg, 52€, bergberg.com
Kauluspaita ts(s), £205, thebureaubelfast.com
Laukku Billykirk, $345, billykirk.com
Kengät Yuketen, $325, inventorymagazine.com
Housut Engineered Garments, thebureaubelfast.com

Kommentoi

  1. […] vastustamiseen. Ensimmäisenä raotin vaatekaappini ovea siniselle ja nyt näyttää siltä, että viininpunaiset ja ruskeat sävyt yrittävät samalla ovenavauksella sisään. Ruskeat sävyt ovat tosin […]

  2. heh, hauskaa. Itse en luultavasti ole kys. herrasmies (en muistaakseni viikolla hengaillut missään auloissa), mutta postauksessa mainitut Yuketenit ja Engineered Garmentsin viininpunaiset cordit löytyvät kyllä. Molempia kehtaa suositella, huippulaatua ovat. Varsinkin Yuketenit ovat viimeisen vuoden aikana olleet jalassa enemmän kuin muut kenkäni yhteensä.

  3. Sehän olisi ollut aika hauska sattuma :) Odotan kovasti huhtikuun lomaa, jolloin pääsen tutustumaan EG:n ja Yuketenin tuotteisiin livenä! Saapi nähdä mitä tarttuu mukaan..

  4. […] – kunhan istuvuus on hyvä ja malli tuntuu omalta. Nimimerkki John Matrix kävi ainakin taannoin kommentoimassa näitä erääseen kollaasiin laittamiani housuja. Missä olet nyt? Osaatko auttaa EG:n […]