goggles

Sori kaverit, eilen satoi lunta. Johtui ilmeisesti vain ja ainoastaan siitä, että menin ostamaan aurinkolasit.

Minimarketin Fish Eye -aurinkolasit taitavat olla kaikkea muuta kuin ajattomat ja järkevät. Nehän ovat itse asiassa täysin pöhköt ja tiedostan näyttäväni lasit päässä hieman koomiselta. Mutta jonkin täytyy osua kohdalleen, kun oma peilikuvani saa minutkin nauramaan. Siinäpä perustelua aurinkolasivalinnalle kerrakseen – joskus voi vetää aivan överiksi ja rikkoa hieman omia rajojaan. Niin – siis niitä, jotka on itse itselleen asettanut.

Nyt niitä aurinkoisia päiviä odottelemaan.. Lupaan, etten loukkaannu jos tirskutte vastaantullessanne.

(Jos joku muukin haluaa nauraa itselleen, Beamista näitä löytyy.)

Kommentoi

 1. Ihastuttavat aurinkolasit! Tirskun sitten kateudesta jos kohtaamme aurinkoisena kevätpäivänä:)

 2. Hienot! Laita kuva laseista päässä, mekin halutaan nauraa :) Sitä paitsi olen varma, että noi näyttää hyviltä, eikä yhtään liian koomisilta!

 3. mä käytän sydämenmuotoisia aurinkolaseja ja mustavalkoruutusankaisia myös. en ota itseäni kamalan vakavasti :D

 4. Ihanat ovat! Oliko muissa väreissä? :)

 5. très chic, tuijotelkaamme toisiamme sitten kateellisina lasiemme takaa. Olen ihastellut lasejasi blogissasi, mutta olen tainnut ilmeisesti olla liian käärmeissäni sanoakseni mitään :D Hienot ovat omasikin!

  h, lupaan laittaa lasipääkuvia heti kun saan otsatukkani tasoitettua. Se on vaihteeksi päättänyt näyttää supervoimansa ja kasvaa ylipitkäksi alle kolmessa viikossa. Lasit jäävät hieman taka-alalle, kun niistä taitaa näkyä vain 2/3 villiintyneen otsiksen alta :/

  vesiheinikki, rakastan asennettasi :D Juurikin näin.

  Aurora, cheers! Jos oikein muistan, valkoiset taisivat olla somistamassa ikkunaa. Jos kaiken voisi saada…

 6. Oikein hyvä juttu että oma peilikuva naurattaa – ja että sille nauraa ihan estoitta.
  Joka paikka on muutenkin liian täynnä itsensä liian vakavasti ottavia.

 7. violet, mulla alkoi soimaan päässä se vanha Olvi-mainoksen ”Älä ota sitä vakavasti”-rallatus. Hahaa :) Mutta joo, kesä on kivaa ja vähän hassut lasit päässä varmaan vielä kivempaa. Ei se ole niin vakavaa.

 8. Mitä ihmettä, mun mielestä näissä aurinkolaiseissa ei ole mitään huvittavaa. Itse himoitsen tällaisia valkoisina, mutta Minimarketin pokat ovat turhan hintavat minulle (1450 kruunua). Ah, mä näen nämä lasit niin mun päässäni. Supertyylikkäät!