stories from stockholm

Vietin tosiaan suurimman osan viime viikosta Tukholmassa työn ja perheen merkeissä. Saatoin löytää reissullani uuden kodin Tukholmasta – Story Hotel. Sijainti on keskeinen ja samalla rauhallinen. Sisustus oli siisti, mutta sopivan rähjäinen ja persoonallinen, henkilökunta oli loistavaa porukkaa. Lisäksi voin hehkuttaa ravintolan antimia, todella hyvää ruokaa. Ei moittimista! Papukaijamerkki tulee Kielh’sin tuotteista, jotka kuuluvat huoneiden vakiovarusteluun. Kukakohan niitä myy Suomessa? Verkossa? Colettella on ainakin melko laaja valikoima Kiehl’siä, onkohan teillä tiedossa muita luotettavia ostopaikkoja? Apua! Tahtoo lisää!

Kommentoi

 1. Jan , paljonko yö maksaa siellä?

 2. kiehl’s narkkari tilittää nyt tuskaisena, ettei sitä saa suomeen oikein mistään paitsi colettelta. onneksi tukholma on sen verran lähellä, että pahimmat varastonvajaukset pystyy hoitamaan, mutta olen jo hyväksynyt sen, että koettelen kavereiden matkalaukkujen (ja lomahermojen) kilorajoja ja raijaan seuraavatkin vuodet kiehl’sini lontoosta ja nykistä.

 3. eikö kiehlsiä voi ostaa heidän verkkokaupasta?

  itse en ole tutustunut merkkiin, mutta mikä siitä tekee noin haluttavan?

 4. Yövyin viime viikon Pariisin Mama Shelter -hotellissa, jossa Kiehl’s oli myös edustettuna. Jäin auttamattomasti koukkuun! Raijasinkin paikalliselta jälleenmyyjältä Suomeen yhtä jos toistakin sorttia ja odotan jo nyt pelonsekaisin tuntein sitä kammottavaa päivää, kun kyseisistä pulloista pohja paistaa.

 5. leena, n. 140 € / yö. Tarkemmat hinnat heidän nettisivuillaan. Kiehl’sin nettikauppa ei valitettavasti toimita USA:n ulkopuolelle.. Hö.

  stellagee, arvaa harmittaako, ettei tullut aikaiseksi käydä Kiehl’sin putiikissa? Matkaahan olisi ollut n. 200 m hotellilta. Laiskimus maximus.

  Koko, tiedän – sä voit käydä hakemassa näitä itsellesi ihan milloin vaan. Kateeksi käy, ;) vaan itsellesi :)

  Hanna-Katariina, kiitos loistavasta hotellivinkistä! Nyt on jo useampia hyviä syitä lähteä Pariisiin.. ;)

 6. Mä meinasin lähteä Storyn (okei myös Yeasayerin) takia talvilomalle Tukholmaan, Story on mahtava:-) Matkaseuran työkiireiden takia matkakohde muuttui Tukholmasta Berliiniksi ja hotelli Casa Camperiksi. Nyt tässä keräilen listaa missä kaikkialla käydä. Camperin nurkilla Mittessä näyttäisi olevan mm. A.P.C.:n liike, viedäänkö terveisiä:-D

 7. […] ja muut pesuaineet jätämme suosiolla kotiin ja haemme Kiehl’siltä tavaraa tilalle, mukaanlähtevistä litkuista kaikki mahdollinen runnotaan matkapakkauksiin. Tuplana ei mukaan […]

 8. Kiehls seems to now be owned by L’Oreal, and is in the midst of a major European expansion. Official stores in Stockholm and elsewhere… Finland perhaps soon judging from http://www.kiels.fi.

 9. Oh? I wasn’t aware of the ownership. The sales clerk, in their store in Stockholm, did however tell me that they are about to open a store online sometime this year. But hey, they’re welcome to do the same in Finland as well :)